Dojezd na rezervu nádrže
- marko100le
Re: Dojezd na rezervu nádrže
lajda ma zafiru a ta ma 58 L nadrz
_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Suzuki Samurai SJ 410_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
- Reklama
Kluci nezkoušeli jste někdo při tankováni do plné nádrže na PP nulovat absolutní spotřebu a porovnat ji s dotankovaným množstvím do nádrže?Jinak řečeno jak jsou údaje PP přesné-nepřesné?
Opel Astra 2.0 DI 16V 60kW Hatchback r.v.1999
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Me by zajimalo kolik z vas ten dojezd zkouselo az do uplny nuly Ja osobne radsi tankuji jakmile zacne blikat voko.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jak začne blikať? Ja hneď ako zasvieti. Blikať som ho videl asi 2x v živote...
marko dostal jsi mě. Nemám Di na benzín, ale samozřejmě na naftu. Drobný překlep v té kontrolce benzínu. Dobrá beru zpět kontrolka palivové nádrže. To se stává i v lepších rodinách.marko100le píše:lajda ty mas Di na benzin?
Zafira 2.0 Di 16V r.v. 2000, Elegance
Jistě že zkoušel..+/- to sedí..někdy přesně, někdy mi PP ukazuje o nějakou desetinku víc než je skutečnostivandr píše:Kluci nezkoušeli jste někdo při tankováni do plné nádrže na PP nulovat absolutní spotřebu a porovnat ji s dotankovaným množstvím do nádrže?Jinak řečeno jak jsou údaje PP přesné-nepřesné?
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- marko100le
Lajda píše:marko dostal jsi mě. Nemám Di na benzín, ale samozřejmě na naftu. Drobný překlep v té kontrolce benzínu. Dobrá beru zpět kontrolka palivové nádrže. To se stává i v lepších rodinách.marko100le píše:lajda ty mas Di na benzin?
sranda musi byt, dufam ze sa nehnevas mne sa podarili uz aj lepsie brepty
_ _ _ Zafira 2.0 Di 16 V 2000 _ X20DTL _s CHIPOM
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
_ _ _ Citroen C15 D_ _ _
Supr,takže až na nějaký desetinky to odpovidá.Salám píše: Jistě že zkoušel..+/- to sedí..někdy přesně, někdy mi PP ukazuje o nějakou desetinku víc než je skutečnost
Nikdo jiný to nezkoušel?
Opel Astra 2.0 DI 16V 60kW Hatchback r.v.1999
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mexxo samozrejme myslim jakmile zacne svitit no
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To víš, že ne. Beru to jako srandu.marko100le píše:sranda musi byt, dufam ze sa nehnevas mne sa podarili uz aj lepsie brepty
Zafira 2.0 Di 16V r.v. 2000, Elegance
Skúšal, sedí to s jemnými rozdielmi.ivandr píše:Supr,takže až na nějaký desetinky to odpovidá.
Nikdo jiný to nezkoušel?
Opel Astra Classic II 1,4 16V Twinport (Z14XEP) 5dv.
Ja tankujem vzdy az ked blika uz tak 2-3 dni raz sa mi uz stalo ze som to prehnal a musel som ist na pol stlacenej spojky 200 m na 1 na pumpu lebo mi to uz slo fakt iba na vypar. Ono ked to blika este spravim tak do 50 km a do nadrze davam skoro vzdy tak medzi 49-50 l. Nemam PP tak si ratam spotrebu sam a chcem to mat co najpresnejsie.
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
To že jazdíš na výpary a dotankuješ do plna, neznamená že to bude presnejšie, ako keď dotankuješ do plna o 50km skôr.Shimmeron píše:Ja tankujem vzdy az ked blika uz tak 2-3 dni raz sa mi uz stalo ze som to prehnal a musel som ist na pol stlacenej spojky 200 m na 1 na pumpu lebo mi to uz slo fakt iba na vypar. Ono ked to blika este spravim tak do 50 km a do nadrze davam skoro vzdy tak medzi 49-50 l. Nemam PP tak si ratam spotrebu sam a chcem to mat co najpresnejsie.
Použi toto http://www.spritmonitor.de/ a máš to jednoduché a prehladné.
Začala mě svítit kontrolka po plné nádrži ( ujeto asi 600km), ujela jsem 3km a začala blikat. Po ujetí asi 7 km už začal klesat výkon...tak jsme se došourali na benzinku z kopečka a nalili tam asi za 250,- zhruba 10l. Ujeli jsme snad 6km a zase začala svítit. Teď zase asik na 20km přestala. Nevím jestli se na tu kontrolku dá vůbec spoléhat. Ale chybí mě odvaha jet až na hranu, kdy dojde benzín úplně :-/ Ráda bych věděla jaký max. na nádrž dojedu
Máme Astru G 1,4 16V.
Flejdy
Máme Astru G 1,4 16V.
Flejdy