Únik chladící kapaliny?
Únik chladící kapaliny?
Zdravím všechny a prosím o radu.Je to par dni než jsme odjiždeli z moravy jsem si vsiml,že mi chybí v nádržce zhruba 3/4litru nemrznoucí kapaliny!dolil jsem a kdyz jsem dorazil do prahy(cca 250km) tak to bylo zase skoro na stejny urovni jako pred odjezdem.Bylo pred silvestrem a nikde otevreno a potrebovali jsme odjet na hory,takže jsem dolil do plna a jelo se.Kdyz jsme se vcera vratili zjistil jsem,ze ten 1litr co jsem tam nalil je ztase pryc(najeto cca 300km).Kontrolka se nedostane na 90 stupnu..spis tak 80-85..co by to mohlo byt...tesneni pod hlavou?rozvody jsem delal asi pred 2 roky ((
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Únik chladící kapaliny?
Mno ted zalezi, jestli mas vodu v oleji nebo jestli ti to chci pod auto. Mozna by se to mohlo rovnou i spalovat, ale to by nejspis unikalo i do oleje.
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
jak vypadá podlaha u spolujezdce a u řidiče (pokud stále mokro tak topení)
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
Genius: Vidis na to jsem zapomel
Tak jsem chlapi vcera trochu projel auto a kdyz se to zahralo zastavil jsem na snehu..strcil pod auto ruku a kape to z leve strany chladice,je to tam dost zkorodovany tak to bude asi kamen urazu.podlaha au spolujezdce i ridice je ok a olej ve vode neni.ted jenom nevim jestli koupit origo chladic nebo nejaky levnejsi a jestli by se krome kapalin:) melo jeste neco vymenit spolecne s new chladicem?pokud mate nejake doporuceni na kup sem s nim..diky za radu
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
vyrábí se i repliky mrkni např sem: http://www.elitecat.cz
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
- libor pospisl
Mě se to stalo taky a měl jsem prasklý spoj u výměníku topení,je u plynu pod plastem.
Zafira 1.8 Automat ,zaslepený EGR ,elegance vše kromě kůže. Libor Pospíšil
Bronek: Pokud máš klimu, rozhodně origo. Pokud nemáš, klidně repliku.
Jinak jestli to je na levé streně proti směru jizdy, koukni, jestli máš dobře dotažený vypoušťák na chladiči. Je na spodním rohu - červený šroub.
Jinak jestli to je na levé streně proti směru jizdy, koukni, jestli máš dobře dotažený vypoušťák na chladiči. Je na spodním rohu - červený šroub.
END
Tak jsem koupil repliku,vyměnil a už to fičí mám to zdokumentovaný,takže kdyby někdo chtěl foto návod,můžu ho sem nahodit...díky za rady
-
- Kontaktovat uživatele:
hod to sem