Ukazatel paliva
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Ukazatel paliva
Čau nezdá se vám někdy že vám ukazatel paliva ukazuje méně než je ve skutečnosti v nádrži? já tedy osobně v mé astřičce...když mi to ukazuje pul nádrže..tak tam natankuji necelých 20L.... myslíte že je špatný budík..nebo to tak bývá? 

- Reklama
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
sam jsem se o tom jeste nikdy nepresvedcil, vzdy beru skoro jeste nez zacne sviti hladovy oko, kdyz blika, tak mas uz malo stavy, ale kdyz sviti jeste to je good, teda aspon tak jsem se to tady nekde docetl, jiny auta to maj obracenerychlyradim píše:co znamená když ikonka tankování blika?! nevíte? a má opravdu každá astra 52L nádrž? já měl ještě 8 Litru a ikonka mě blikala tak mi připadne že jsem tam měl spíše méně benzinu tudíž že mám menší nádrž..jakpak to je?!

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Ukazatel paliva
Nechce se mi zakládat nové téma, tak to napíšu sem..
Vždy když jedu delší dobu rychleji - tzn. 130-150 km/hod. (delší dobu myslím třeba 3/4 hodiny vkuse), tak mi ukazatel paliva začne pomalu stoupat až k plné nádrži a je mu úplně fuk kolik tam je ve skutečnosti benálu..s tím jak stoupá se zároveň zvyšuje dojezd až na max. Po zpomalení začne zase pomalu klesat k reálnému stavu..chápete to někdo?
Při normál jízdě do práce a zpět atd. se to nikdy neprojevilo, ale jak jedu dál - tak pokaždé
Vždy když jedu delší dobu rychleji - tzn. 130-150 km/hod. (delší dobu myslím třeba 3/4 hodiny vkuse), tak mi ukazatel paliva začne pomalu stoupat až k plné nádrži a je mu úplně fuk kolik tam je ve skutečnosti benálu..s tím jak stoupá se zároveň zvyšuje dojezd až na max. Po zpomalení začne zase pomalu klesat k reálnému stavu..chápete to někdo?
Při normál jízdě do práce a zpět atd. se to nikdy neprojevilo, ale jak jedu dál - tak pokaždé
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
Re: Ukazatel paliva
Odpovím si sámSalám píše:Nechce se mi zakládat nové téma, tak to napíšu sem..

Zřejmě to dělal podtlak v nádrži..při jízdě bez víčka nádrže ukazuje palivoměr normálně
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE