servisni prohlidka - co se vse meni?
servisni prohlidka - co se vse meni?
Chci se zeptat, co vse se krome oleje meni pri servisni prohlidce v autorizovanem servise. A priblizne, kolik si mam nachystat penez.diky
- Reklama
Samozřejmě, že záleží na typu motoru a také pak hlavně na ujetých km. Např.při každých 60tis. by měli být u benzínu dělány kompletní rozvody, po 15tis. měněn filtr paliva, pilový, olej, kontrola motoru a ŘJ atd. No a potom hlavně, co dalšího najdou...Takže je to různé. Ale při normální pravidelné kontrole u "Adama" by jsi se měl vejít max.do 5.000kč. Neříkám, že je to málo, ale je to tak.
Astra G - 1.6 16V 93 kw (127PS)
-
- Kontaktovat uživatele:
cau byl sem asi pred mesicem u "Adama" v 98 000cich na servisce takze normal prohlidka bez rozvodu a platil sem 4800. menili mi olej, brzdy mam prej dobry pilovej microfiltr, vzduchac, prevodovej olej, vsechny kapaliny dolili a este mi dali vodu ktera jim zbyla do ostrikovacu, umyli mi karku a pristavili pred vchod. pohoda
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no, to ti rekli ze ti menili vid? ja jim moc neverim...Miro.design píše:cau byl sem asi pred mesicem u "Adama" v 98 000cich na servisce takze normal prohlidka bez rozvodu a platil sem 4800. menili mi olej, brzdy mam prej dobry pilovej microfiltr, vzduchac, prevodovej olej, vsechny kapaliny dolili a este mi dali vodu ktera jim zbyla do ostrikovacu, umyli mi karku a pristavili pred vchod. pohoda
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak takghostrider píše:Proto mi to všechno dělá znamý a většinou jsem u toho a vidím co mi tam udělal.milosh píše:no, to ti rekli ze ti menili vid? ja jim moc neverim...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
sem koukal dneska na tipcars a to tvoje coupe tam je daný jako novinka na prodej....ghostrider píše:Proto mi to všechno dělá znamý a většinou jsem u toho a vidím co mi tam udělal.milosh píše:no, to ti rekli ze ti menili vid? ja jim moc neverim...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak v utery jdu na prohlidku v 68t km, jsem zvedav co vse vymeni kamos, ale rikal jsem mu at radsi vse, auto je z bazace tak at to je jisty ze mam vse nove
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
dozivotni napln prej vydrzi 100t kmdominus-et-deus píše:on se v astře mění i převodovej olej? to slyším poprvé. myslel jsem, že to má hermeticky uzavřenou náplň a že je doživotní. ( to tvrdí v oplu )
milosh má automatdominus-et-deus píše:on se v astře mění i převodovej olej? to slyším poprvé. myslel jsem, že to má hermeticky uzavřenou náplň a že je doživotní. ( to tvrdí v oplu )
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
i na automatech se meni olej
Zafira 2,0 DTi Elegance, tempomat, klima, 4x airbag, El okna, Alarm s dalkovym startem, CB radio FOTO
-
- Kontaktovat uživatele: