Vaše astry pohon na plyn (LPG, CNG)
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Vaše astry pohon na plyn (LPG, CNG)
Zdravím zakládám toto vlákno jen ze zvědavosti. Zajímá mě kolik lidí z fóra má auto předělané na plyn. Kdyžtak připište jaký máte motor a spotřebu ať porovnáme
už HONDA civic VTEC
- Reklama
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vaše astry pohon na plyn (LPG, CNG)
Tak začnu:
-motor Z16XE
-stříkačka LPG
-spotřeba 6-7l/100km
-motor Z16XE
-stříkačka LPG
-spotřeba 6-7l/100km
už HONDA civic VTEC
Ty jo Nousounde 6-7l/100km a to plynu nebo benzínu po přepnutí
Mobil : 602318645
- monderka1
- Kontaktovat uživatele:
Kolik to predelani stalo?
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
jasně, že plynu (s 42l nádrží místo rezervy) 25 rovných po nějaké té slevičce jinak myslím 27 nebo tak nějak... kdyby to byl normální plyn a ne stříkačka tak by byla spotřeba okolo 8 litrů a ten se dá sehnat za nějakých 17 tis, ale radši si připlatím
už HONDA civic VTEC
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
Já LPG stříkačku nemám a s*** mě to,ale už jsem ji tak koupil.Jak budou na to penize tak jdu do střiku.
Moje aktuální spotřeba se pohybuje 8-9l LPG/100km.Většinou to moc nehoním,točím tak 2-3tis. ot./min.,ale když je dlouhej kopec nebo chvátám tak to pak leze k těm 9-ti litrům.Občas se motor prohnat musí,snažím se aspon 1x za každou jízdu,aby se neflákal a nezasíral EGR.
Troško OT.Kdysi jsem si psal s někým z Hrotovic okr.Třebíč,tuším,že má kombíka stříkačku modrého,je tu někdo takový?
Upraveno,mylný údaj o ceně přestavby.Omlouvám se.
Moje aktuální spotřeba se pohybuje 8-9l LPG/100km.Většinou to moc nehoním,točím tak 2-3tis. ot./min.,ale když je dlouhej kopec nebo chvátám tak to pak leze k těm 9-ti litrům.Občas se motor prohnat musí,snažím se aspon 1x za každou jízdu,aby se neflákal a nezasíral EGR.
Troško OT.Kdysi jsem si psal s někým z Hrotovic okr.Třebíč,tuším,že má kombíka stříkačku modrého,je tu někdo takový?
Upraveno,mylný údaj o ceně přestavby.Omlouvám se.
Naposledy upravil(a) Mojmec11 dne 07 lis 2009, 13:13, celkem upraveno 1 x.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
Hm za 20 litru stříkačku? za tu cenu se dělá normální LPG... škoda, že jsem to nevěděl... jsem se právě díval na více nabídek a všude byly ceny za stříkačku okolo 25-30 tisíc... a normální 16-20 tisíc. Já mám tu spotřebu do 7 litrů a to tomu motoru dávám a držím se pořád okolo 3tis otáček i víc... málokdy jedu klidnou jízdu okolo 2tis
už HONDA civic VTEC
Z14XE
Sekvenčné vstrekovanie LPG (systém Solaris)
Spotreba cca 8,5 litra (väčšina mesto)
Komplet cena 1150 EUR (komponenty, montáž, kolok)
Sekvenčné vstrekovanie LPG (systém Solaris)
Spotreba cca 8,5 litra (väčšina mesto)
Komplet cena 1150 EUR (komponenty, montáž, kolok)
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Motor X16 SZR
Podtlak. systém LOVATO / úplně bez řízení /asi 5 let
Spotřeba okolo 10 L průměr / startuje a jezdí výhradně na plyn /
Podtlak. systém LOVATO / úplně bez řízení /asi 5 let
Spotřeba okolo 10 L průměr / startuje a jezdí výhradně na plyn /
I kdyby mi to při plynu žralo 10 , tak je mi to jedno při tý ceně.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
- Mojmec11
Neví někdo k čemu jsou ty 4 kulaté Ledky? Že by stav nádrže? To by ale nesouhlasilo,někdy to svítí všecko,někdy jen některé a nebo bliká.
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
jj je to stav nádrže, mám to podobné, ale je to pouze orientační a řídím se podle km jelikož když natankuju svítí všechny 4, po asi 100-150km jen 2 a na rezervu když svítí jen poslední červená ujedu dalších asi 350km což by podle kontrolek byla blbost. Je to vcelku zbytečnost...
už HONDA civic VTEC
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
mám tam vlastně ještě 2 další kontrolky (jednu tam máš taky) první bliká oranžově než přepne na plyn (nebo svítí červeně když je vyplý) a druhá se rozsvítí až je plyn zaplý
už HONDA civic VTEC
- Mojmec11
já mám 1,ale 2 nebo 3 barevnou,červená,oranžová,zelená,funkce stejná.
U těch mejch kontrolek,ale proč blikaj? Kdyby svítily a ubývaly,podle stavu nádrže,ale ony mi klidně celou cestu blikaj,jak kdy.Není v tom žádný tentononc,řád,systém.
U těch mejch kontrolek,ale proč blikaj? Kdyby svítily a ubývaly,podle stavu nádrže,ale ony mi klidně celou cestu blikaj,jak kdy.Není v tom žádný tentononc,řád,systém.
- Nosound89
- Kontaktovat uživatele:
aha tak když blikají tak tam bude možná nějaká chybička... mi jen svítí a postupně zhasínají (ikdyž ne přesně podle stavu plynu v nádrži...) bliká mi jen oranžová než motor přepne na plyn
už HONDA civic VTEC