Vojta píše:no nevim ale poté co sem si zažil 2 hodinovou cestu po dálnici v černym autě v 30°C (s otevřenym oknem se 130 fakt jet nedá)...tragédie největší....nebrat auto bez klimy!!!! já tu chybu udělal a taky sem za ni zaplatil dodatečnou montáží

Když jsem měl Fáčko a přemýšlel co vemu za jiný auto tak jsem si svatosvatě přísahal že další auto MUSÍ mít klimu!!!Říkal jsem si hlavně na léto ale jak jsem si tak zvyknul tak hlavně na dálnici je to neocenitelná věc třeba i jen při 22 ti stupních.Tmavá barva dělá hodně.
A k tomu plynu:
Poslední auto kam bych dal plyn je tak asi stodváca.Protože to auto tím plynem jde pěkně do sr..ček neboť všichni "plynaři" jezdí jenom na plyn a vůbec neví že existuje něco jako benzín který ten motor aspoň trošku promázne.Švára měl stotřicku nejdřív mu to bralo 8 pak 9 a skončil na 12 ti.Pak vzal felinu furt básnil o plynu ale zjistil že jezdí za 5,5 beneli tak přišel na to že nemá cenu něco překopávat.
Ale na druhou stranu veřím tomu že třeba SUBARU který k tomu LPG dělá dodatečné mazání to má docela zmáknutý a hlavně ti to udělaj přímo ve fabrice.Takže pokud plyn tak jedině na dálnici když už je prohřátej motor a pěkně to střídat s benzínem.
V poslední době je ale u nás docela vidět že se tahaj "silný" auta a lidi si to překopávaj protože zjistí kolik to papne a pak chtěj ušetřit.Konkrétně u nás na ulici má jeden A8 4,2 Quatro a netrvalo ani měsíc a ládoval tam LPG.
Za sebe říkám ne!Kdo jezdí málo - benzín kdo hodně -naftu!