taky astra g píše:přátelé, mám astru na plyn. Je to astra 1,6 8v. Ta astra už mi jezdí asi 10000km na plyn. Ten plyn dnes stojí dm3-¨/litr/14 kč, přestavba mě stála celých 18tisíc korun českých v autorizované dílně. Nemám žádný problém. Možná ten , že si to vezme o celý litr na 100km a pravidelnější kontroly. Ty povídačky, co tam kdo píše, o bouračkách,o hodně moc líném autě, o zdražování benzínu, o nebezpečí, o kazení se auta, o neopravách auta v dílnách, atd. jsou opravdu pohádky. Benzím patří do auta, to je pravda, ale doba opravdu pokročila a systémy jsou jiné- novější. Raději si něco o tom přečtěte a pak raďte. Přeji všem hodně nervů za volantem, hodně bezpečných kilometrů a radím, kdo hodně jezdí neprohloupí- závodit se od 1.7.2006 přestává!!!
Jak jsem psal, Astra s LPG nebude mit asi problem s vykonem to se tykalo predevsim skodovek s jejich nesmrtelnym motorem 1.3 . Osobne co mi nejvice vadilo na me kratke Felde s LPG byl dojezd, protoze jsem mel kvuli mistu toroidni nadrz a to jsem jezdil porad k pumpe. Uz si to presne nepamatuji, ale myslim, ze to bylo v prumeru 350km. Nedavno jsem mel zajimavou nabidku od znameho na A4 combi 4x4 s 1.8 a LPG s toroidem, ale radeji jsem zvolil mladsi a hezci Astricku a zatim nelituji

. Osobne zadne alternativni palivo nezatracuji sam jsem jezdil na LPG a Naturdiesel a pokud clovek hodne najezdi a zvazi si vsechna pro a proti tak proc ne.