ta 45 litrova mi dvihla celkom dno, neviem ci pre tej 53L ten efekt nebude este vacsi,
pankid píše:Pro členy nabízím originál FLASH LUBE Automatizovanou dávkovací soupravu k promazávání motorů LPG/CNG "Dávkovací souprava Flashlube Automatic Lubrication Kit" ( Austrálie ) za cenu 1 200,- http://www.ochranamotoru.cz/flashlube-o ... er-kit.php
Flashlube Automatic Lubrication Kit je celosvětově oblíbená dávkovací souprava pro motorová aditiva. Například jen v roce 2008 bylo v Evropě prodáno přibližně 120 000 kusů automatických mazacích souprav pro dávkování značkových motorových aditiv Flashlube.
Při použití Flashlube Automatic Lubrication Kit nevzniká žádný problém při doplňování aditiva Flashlube Valve Saver Fluid (aditivní mazivo k ochraně ventilů) do palivového systému vašeho auta. Správně dávkované motorové aditivum tak chrání motorové ventily, udržuje horní části válců čisté, promazané a snižuje jejich vysokou teplotu.
Souprava Flashlube Automatic Lubrication Kit obsahuje vše potřebné (včetně návodu), takže lze instalaci dávkovače provést ve 20 minutách. Souprava obsahuje zdarma i bonus v podobě 500 ml motorového aditiva Flashlube Valve Saver Fluid.
Udělená cena Australian Science Award Winner zajistila dávkovači Flashlube Automatic Lubricating Kit vedoucí pozici ve svém oboru. Náš automatický dávkovač pro motorová aditiva je exportován do více než 100 zemí světa. Zároveň si velice rychle získává popularitu i jeho vylepšená elektronická verze Flashlube Elektronic Valve Saver Kit.
Mal som podobný problém, pri mrazoch pri prepnutí do LPG motor zdochol a závada bola v strekovačoch LPG. Ak to máš v záruke tak reklamuj. Hlavne teraz keď sú vhodné podmienky na prejavenie sa závady.mexxo píše:Ja som spozoroval podobné problémy.
Pri teplote pod nulou mi to síce necuká, ale stáva sa mi, že po prepnutí na LPG tesne pred križovatkou pri ešte nezohriatom motore mi to pri vyradení zdochne. Po nastavení pri 2000km sa to zlepšilo, ale stále to neni ono. Zvýšila sa mi mierne spotreba LPG a pri mrazoch sa to stáva stále.
No práve v posledných dňoch mi to robí už aj pri úplne zohriatom motore, tak tam asi skočím.Arwy píše:Mal som podobný problém, pri mrazoch pri prepnutí do LPG motor zdochol a závada bola v strekovačoch LPG. Ak to máš v záruke tak reklamuj. Hlavne teraz keď sú vhodné podmienky na prejavenie sa závady.
Prípadne ak je to možné, nechaj si dať zväčšiť zahrievanie LPG vstrekovačov - ak to nepomôže tak žiadaj výmenu.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |