Jirka D. píše:
Přestavba u G 14i 16V stojí cca 47 000 s DPH a je to drahé ohledně počítače. Tak to mi hned přešla chuť na plyn
Přestavba na plyn do auta, pokud je lambda na svodech a ne na katu, vyjde na 28. Včetně zápisu do TP. Ptal jsem se na to, páč nalítáme hodně přes třicet za rok.
Kufr Ti to nezabere, páč si můžeš dát nádrž do prostoru rezervy a rezervu nad to tu neplnohodnotnou na dojetí, stejně ji skoro nikdy nenasazuješ, a když, tak jen na dojetí.
LPG se nebude nějak markantně zdražovat, protože propan je jediný plyn, který není dotovaný státem, tudíž jeho cena naroste v budoucnu ze všech plynů nejméně. Samozřejmě zdraží, ale to jen díky tomu, že jde nahoru i nafta - zdraží dopravci plynu na čerpací stanice.
Dneska už se dá natankovat LPG na každém rohu. Těch pump je fakt dostatek.
Při nehodě, se nic nestane. Uteče maximálně plyn, kterej je v trubkách, nádrž má bezpečnostní zpětné ventily a je i panceřová, tudíž lehce vydrží i požár. Nesmíte dát na to, že nějaká auta už vybouchala, to je tzv. domácí výroba. Už jsem viděl i obyč. plynovou bombu a z ní zahradní hadicí přívod na karburátor - katastrofa, ale majitel poví, že to výborně slouží ...
Návratnost investice při naježdění 30 tisíc ročně je necelé dva roky. Pokud najezdíte míň, tak nemá cenu instalovat plyn.
Měl jsem už dvě auta na plyn a nemůžu si stěžovat. Jediná podmínka byla vždy startovat na benzín a potom teprve přepínat na plyn. A po vyjetí třech nádrží plynu udělat jednu na benzín. Problém s přepínáním na benzín u startu se dnes již řeší automaticky, to jest nastartuješ na benzín, a až když se auto ohřeje, teprve se samo přepne na plyn.
Ufff, bylo to vyčerpávající.