Sendíkovo "Saten blau" coupe 2,2 16v
Sendíkovo "Saten blau" coupe 2,2 16v
Ahoj všem,
v červenci jsem si pořídil toto coupátko, jedná se o 2,2 16v, 2004, najeto 50 tis. původem z Rakouska kde bylo postaveno na zakázku. Jsem s ním moc moc spokojený a na jaro plánuji několik málo úprav
1) Kola, zřejmě 18"
2) Mračítka
3) Snížení o 30mm/30mm
Více by bylo dle mého na škodu ......
Nové fotky na následujícím odkaze http://www.topreport.cz/clanek.php?clanek=640
v červenci jsem si pořídil toto coupátko, jedná se o 2,2 16v, 2004, najeto 50 tis. původem z Rakouska kde bylo postaveno na zakázku. Jsem s ním moc moc spokojený a na jaro plánuji několik málo úprav
1) Kola, zřejmě 18"
2) Mračítka
3) Snížení o 30mm/30mm
Více by bylo dle mého na škodu ......
Nové fotky na následujícím odkaze http://www.topreport.cz/clanek.php?clanek=640
Naposledy upravil(a) Sendik dne 19 kvě 2009, 11:13, celkem upraveno 2 x.
- Reklama
Re: Sendíkovo "Saten blau" coupe 2,2 16v
Hezka ta barva se mi taky hodne libi
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kupatko hodne supr, ale zajimalo by me co policie na ty brutalne tmavy okna vepredu?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- kabrioletak
Re: Sendíkovo "Saten blau" coupe 2,2 16v
Ty zadni svetla se mi tam prave libej sedej tam hezky
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, tohle je libovka, hlavně se mi líbila ta muzika v tom kufru hezky zapasovaná... kolik že byl průměr toho repra ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ahoj všem,
děkuji za názory a ted se pokusím o pár odpovědí
1) Barva se mi také moc líbí sice je na ní vše vidět, bohužel i stopy po kamínkách a lidech co neumí otevírat dveře, ale jinak je super..
2) Zadní lampy-no to bylo i pro mě velké dilema stále ještě přemýšlím zatím to mám tak 50 na 50 uvidíme na jaře
3) Reprák je tam 30 cm, pokud by to někdo chtěl okopírovat tak pošlu i kontakt na kluky co mi to dělali cena za práci + materiál cca 6 tis.
Jedna rada ze zkušenosti chce to subw. co je navržen to otevřeného prostoru ne do tuby dají se sehnat bohužel jsou dražší
4) Policie a fólie-zatím v pohodě díky tomu zkosenému přednímu oknu to zepředu až tak brutus není......tak snad to tak zůstane
5) Postaveno na zakázku znamená, že to byl dárek tatínka dceři, který byl šéfem v rakouském oplu. Vše je tam originál z fabriky ( tedy kromě těch zadních lamp ) je to zapsané v TP takže žádné dokupování prostě vše origo....mimochod ty sedačky co tam mám jsem ještě v jiné astře neviděl
6) Havana dopadla dle očekávání ( brzy jsme byli doma takže příště zůstaneme s vámi
Toť vše jsem vyčerpán
děkuji za názory a ted se pokusím o pár odpovědí
1) Barva se mi také moc líbí sice je na ní vše vidět, bohužel i stopy po kamínkách a lidech co neumí otevírat dveře, ale jinak je super..
2) Zadní lampy-no to bylo i pro mě velké dilema stále ještě přemýšlím zatím to mám tak 50 na 50 uvidíme na jaře
3) Reprák je tam 30 cm, pokud by to někdo chtěl okopírovat tak pošlu i kontakt na kluky co mi to dělali cena za práci + materiál cca 6 tis.
Jedna rada ze zkušenosti chce to subw. co je navržen to otevřeného prostoru ne do tuby dají se sehnat bohužel jsou dražší
4) Policie a fólie-zatím v pohodě díky tomu zkosenému přednímu oknu to zepředu až tak brutus není......tak snad to tak zůstane
5) Postaveno na zakázku znamená, že to byl dárek tatínka dceři, který byl šéfem v rakouském oplu. Vše je tam originál z fabriky ( tedy kromě těch zadních lamp ) je to zapsané v TP takže žádné dokupování prostě vše origo....mimochod ty sedačky co tam mám jsem ještě v jiné astře neviděl
6) Havana dopadla dle očekávání ( brzy jsme byli doma takže příště zůstaneme s vámi
Toť vše jsem vyčerpán
- pepik
- Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D
od soboty muzu potvrdit ze na vlastni oci je mnohem hezci
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem
OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru + 2x garfild za oknem