Mates VW killer :)
Mates VW killer :)
Tak vas teda zdravim,som tu novy,od svojich 18tich som jazdil na otcovej Astre 1,4 90Hp,plna vybava automat,s tymto autickom som si toho vela uzil,vylety,dievcata atd ,preto som sa rozhodol pre kupu dalsej astry (mojej ) do rodiny...nasiel som na internete Coupe turbo,peknu s par chybickami ,tak som nevahal,predavac mi tvrdil ze je chipovana na 230 PS,ale pri jazde nanej sa mi to nezdalo co sa ukazalo na brzde..davala 190 ps,hned som zmenil rozvody,naplne,zmenily sa polepi,vacsie turbo , MM racing Chip,shot shift,turbo timer,iridium denso,komplet vyfuk nameranych 249.8 HP...rozmyslam nad generalke motora a poprehadzovanim dielov na kovane a skusit este jednotku natiahnut...davam vam nejake foto zatial..
Naposledy upravil(a) MatesNR dne 21 kvě 2010, 15:01, celkem upraveno 1 x.
Astra G COUPE 250hp,Astra 1.4 16v,red,automat ,na predaj
- Reklama
Re: Mates VW killer :)
tak vitaj v klube astru mas pekne upravenu aj polepi su pekne nech len pekne jazdi bez poruchy a daj viac foto
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ee to je ppcars,to je ta co som ja kupil,je to neaktualny inzerat mozes tam zavolat
Astra G COUPE 250hp,Astra 1.4 16v,red,automat ,na predaj
-
- Kontaktovat uživatele:
ja a naco ?? ja som si to len vsimol ked som dnes kukal turbinky na predaj
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
Pekna, pamatam si ju z minuleho roka ked este nebola tvoja..
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
ta mega lepka Wauxhall vepředu je dokonale umístěná. To se mi líbí
ha haaa tuto som obzeral na autobazar.eu tiez sa mi lubila len tam supni elektrony nejake a bude uplne naj inac vitaj
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
Zajímavá originální, každý má svůj vkus, já bych teda vyměnil zadní světla a ten nápis na čelním skle, jinak je to hezký.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Vitaj pekná astrula, ak chces nejake rady ohladne vykonu odporucam ti kontaktovat Yuriho ma nejaké skusenosti zasbeou a vie poradit. Chod do programovatelnej rj a popripade fukni este turbu na nejaku dobu bi ti to mohlo stacit myslim
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
tak toto coupe meni majitelov ako ja ponozky, neviem kto ho tak dotuzil, ale budiz,,,ako nech sa na mna nik nehneva ale pre mna je to megatuzig a tie chromove kola ani nehovorim,,,tak ale hlavne nech sluzi,,,,,
Priznám sa, že ani moja šálka kávy to neni...
Čau Mates, kovanej motor nemusíš měnit protože Z20LET ma v základu celej vnitrek kovanej
Jinak co se týče astry pěkná jen na muj vkus bych vymenil zadni lampy, sunal křídlo a nahodil na to sportovní kola a ne laa DUB style Máš v tom přeci 250 konu a nemrcacíš si břicho o asfalt ne ?
Jinak co se týče astry pěkná jen na muj vkus bych vymenil zadni lampy, sunal křídlo a nahodil na to sportovní kola a ne laa DUB style Máš v tom přeci 250 konu a nemrcacíš si břicho o asfalt ne ?
Z20LET Coupe in Schwarz... One of my dream comes true...