wlčákova astra coupé Z22SE
wlčákova astra coupé Z22SE
Tak jsem se konečně po dvou měsících dočkal.
Rok výroby 2002, motor 2.2 benzín, stav tachometru 57000 Km, cena 150000 Kč s částečnou opravou uplně na ho*** (aby to vypadalo na oko dobře). Největší problém je, že je rozmrdaný počítač a netočí se vrtule na chladiči. nefunguje ABS ani ESP. Bude s ní ještě hodně práce, ale bude to stát za to.
Interiér v černý kůži, vyhřívané sedačky.
Fota:
Rok výroby 2002, motor 2.2 benzín, stav tachometru 57000 Km, cena 150000 Kč s částečnou opravou uplně na ho*** (aby to vypadalo na oko dobře). Největší problém je, že je rozmrdaný počítač a netočí se vrtule na chladiči. nefunguje ABS ani ESP. Bude s ní ještě hodně práce, ale bude to stát za to.
Interiér v černý kůži, vyhřívané sedačky.
Fota:
Naposledy upravil(a) wlcak dne 20 říj 2006, 00:24, celkem upraveno 2 x.
Astra G coupe Z22SE
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
krasavice, ty budiky kde sezenu?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Zdeněk Lbc
jj stříbrná je hezká, jsme si s kamarádem vyrazili a mě to nedalo vyfotit ty dvě krásky najednou.Zigi píše:Pekna libovka,moc pekna a ta barva,proste stribrne nemam nikdy dost
Aut.klima,no proste pohodicka!
A to subacku jeste na provokaci
Automatická klima je pohodička, ale to by nejdřív musela fungovat..
Astra G coupe Z22SE
Lišta tam nebyla, asi tam dám tohle místo toho: http://www.vltava2000.cz/reviloshop/goo ... RJM-271601Zdeněk Lbc píše:Pěkné, moc pěkné, myslím samo to vpravo! Kdes urval spodní lištu pod nárazníkem? Tos přitáhl na laně, nebo to taky jezdí samo?
A jezdí to samo. Dnes jedu na diagnostiku, tak držte palce.
Astra G coupe Z22SE
Tak jsem jim to dal do Autovars v Libni a nechali si to tam přes noc, zítra mi mají volat, říkali že by to chtělo vyměnit nejlíp celej předek, chladič v prdeli, když jsem tam dojel tak to bylo akorát na stovce stupňů... Prý se vejdu do padesáti. A jelikož pade nemám, tak to budu muset udělat po částech, nejdřív ty nejdůležitější.. :-/ Jsem zvědav, co se dovím zítra..
Astra G coupe Z22SE
že sis to vůbec nechával prznit od toho lojzy co to dotáhwlcak píše:Tak jsem jim to dal do Autovars v Libni a nechali si to tam přes noc, zítra mi mají volat, říkali že by to chtělo vyměnit nejlíp celej předek, chladič v prdeli, když jsem tam dojel tak to bylo akorát na stovce stupňů... Prý se vejdu do padesáti. A jelikož pade nemám, tak to budu muset udělat po částech, nejdřív ty nejdůležitější.. :-/ Jsem zvědav, co se dovím zítra..
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Princ William
Tak kráska byla den u Oplu a docela mě pobavili. Řekli mi, co všechno je potřeba vyměnit - čidlo ABS 8300, chladič klimy 11000, chladič 10000, řídící jednotka 5000 a svazek drátů k nim 20000. A ještě mi teče olej u čidla.
Za zjištění závad si řekli 830 Kč.
Zároveň se omlouvám, že se nezobrazují moje obrázky, kvůli přesunutí na jiný server.
Za zjištění závad si řekli 830 Kč.
Zároveň se omlouvám, že se nezobrazují moje obrázky, kvůli přesunutí na jiný server.
Astra G coupe Z22SE