Frostíka a Selinky Astřička G cabrio 2.2 16v

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Frostíka a Selinky Astřička G cabrio 2.2 16v

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 11:11

Tak tohle je naše kráska jménem Sárinka
Opel Astra G Cabrio
rok výroby: 2003
barva BSB chroma flash Blue purple od firmy LECHLER.
motor 2.2 16v Bertone, 18" ALU kola OZ Superleggera s chromovým límcem obutá vpředu 225/40 a vzadu 245/35
vpředu Brembo brzdy se vzduchem chlazenými drážkovanými 320mm kotouči.
Podvozek:tvrdý sportovni s tlumiči Bilstein a pružinami Eibach.
Kompletně rozšířena body kit sadou: vpředu o 3,5cm a vzadu o 5cm se spoilery na míru přizpůsobenými pro body kit.
Otevírání dveří LSD (Lambo Style Doors)
Výfukové potrubí duplex se 4 koncovkami REMUS, hlučnost výfuku je možné nastavovat pomocí dvou šroubů za posledním tlumičem výfuku.
upravéne M3 zrcátka s blinkry do tvaru hrotů, světlomety vzadu LEXUS chromové, vpředu Angel Eyes.
Vše v elektronice,vyhřívaná sedadla vpředu,výškově stavitelna.
Stavitelný volant, ABS,ESP, centrál na DO. palubni počítač, klima, sportovní filtr,4x airbag
podsvícení interieru led neon.trubice.
Audio Eonon e1025 4x65W: dvd,tv,navigace,lcd (vyklopne), originál repro + LandScape (subW)

Na jaro 2011 se chysta : kompletní přelakování vozu,podsvícení podvozku,výměna předních lamp.
Není jiste: výměna zadních lamp, nové výko kufru z důvodu výměny křídla (kvuli dalsimu odlehceni vozu)
rozleštění límců na kolech
Přílohy
Sárinka (10).JPG
Sárinka (5).JPG
Sárinka.JPG
Naposledy upravil(a) Frosty a Selča dne 21 čer 2010, 18:25, celkem upraveno 4 x.
Opel Astra G cabrio 2.2 16V BERTONE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=15484

Reklama

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Re: Frostíka a Selinky Astřička

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 11:13

A ještě tři fotečky z letošního tuningu v Příbrami.
Přílohy
pribr_124.jpg
pribr_123.jpg
pribr_121.jpg

Majla

Příspěvek od Majla » 13 lis 2009, 11:19

8) super, líbí se mi ta barva. Takovou Astřičku tu ještě nemáme. Chtělo by to nafotit i interier. A pro přehlednost změn název topicu (viz. např. můj topic - odkaz je v podpisu) :wink:

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 13 lis 2009, 11:24

Na těchto fotkách vypadá docela líp než v nominaci do kalendáře... 8) jen by to chtělo širší podložky ke kolům-takhle je to trochu tramvaj...
Astra G 1,8 16V Z18XE polární modř 5dv a kilowatt hudby:-)

:arrow: Diablova tmavě modrá Astra
:arrow: Zvěrstvo:-D

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 11:29

Diablo píše:Na těchto fotkách vypadá docela líp než v nominaci do kalendáře... 8) jen by to chtělo širší podložky ke kolům-takhle je to trochu tramvaj...
Podlozky tam sou ale vetsi davat nechci, ja mam vsechno s atestem a kdybych dal vetsi podlozky nevim jesi sezenu atest a uz bych problemy s fizlama :D takle mam chladnou hlavu a kdyz nekdo rekne ze chce atesty ze to tam nesmim mit tak vytahnu kaslik plnej dokumentu a muze si jit dat na pumpu kafe a cist :D
Jedna moznost je, jiny kola s vetsim limcem nez sou tyhle jenze je v tom hacek, me se ty kola libej a bylo by mi jich lito, mam rad OZta a zadny s velkym limcem jako delaj treba BORBETY sem nikde nevidel a borbety ma kazdej druhej a to ja nechci :-)

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 11:34

Majla píše:8) super, líbí se mi ta barva. Takovou Astřičku tu ještě nemáme. Chtělo by to nafotit i interier. A pro přehlednost změn název topicu (viz. např. můj topic - odkaz je v podpisu) :wink:
Dekujem pekne. :-)

Interier asi nikde nemam podivam se, kdyztak je dodam ale az casem uz ji nemam u baraku ale v garazi za zimovanou a ceka na upravy a opravy trosku z ruky od vesnice kde bydlim :-) a ted se tam vubec nedostanu, jak rikam nemam moc casu no... aspon ne tehle mesic.... Takze se omlouvam ale jak rikam casem je dodam.

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Re: Frostíka a Selinky Astřička G cabrio 2.2 16v

Příspěvek od Jocker » 13 lis 2009, 12:39

Pěkný Batmobil:) Jediné co obdivuju tak je tvoje ochota nacpat do auta takový neskutečný love, ale nejpíš tě k tomu vedla láska ke svému auto a proto Vítej.

Eště mi vysvětli jak jsi dokázal že máš na všechno atest? bodykit je předpokládám z lamina, 18" kola máš v TP?

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 12:50

v TP ne ale na technicky nebyl problem, ukazal sem atestovaci papiry ale pokud budu chtit neni problem akorat ze to stoji myslim naky prachy a to je skoda penez kdyz to jde i bez zapsani.... takze je tam nemam ale tim ze je vse homologovane neni problem jediny co mam v technicaku napsano je barva :-)
Da se to udelat jednoduse, zahranici :-) tady to je konkretne Italie, uplne vsechno, akorat rozmyslim jeste o jedny zamene ted prez zimu a to predni svetla mam tam Angel Eyes ale jedny z tech prvnich ty co osvetlujou krouzky ctyrma obyc zarovkama a to se mi uz nejak neliby chtel bych ty moderni co ma treba Brhy nebo mel na te bile :-) asi vis co mam na mysli.
Naposledy upravil(a) Frosty a Selča dne 13 lis 2009, 12:57, celkem upraveno 1 x.

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 13 lis 2009, 12:56

Necituj příspěvek před tebou, je to zbytečné.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

Pitman

Příspěvek od Pitman » 13 lis 2009, 13:50

Dotaz..kolik to ma najeto? Jsi prvni majitel? V pripade ze ne, kolik km to melo najeto, kdyz si ji kupoval? Veskere upravy sis delal sam nebop uz jsi to castecne upravene koupil?

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 13 lis 2009, 15:24

Zdravím,tak tenhle vítvor jsem už viděl před lety a za šílene peníze,samozřejmě dovoz ze vším všudy.Taky to bylo dlouho bez povšimnutí,než se začla cena pohybovat o velké sumy dolů.Takový upravy mě nikdy nic neříkaly a ani netuším co z toho ten ital chtěl udělat :mrgreen: každopádně vítám nového člena a přeju mu at' mu auto slouží a je s ním spokojený. A taky koukám že už tady nejsem sám takže zdravím kolego :D
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

oFF
Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oFF » 13 lis 2009, 16:16

Sorry, ale podla mna je to strasne... Take pekne auto takto dod....t, ale ved 100 ludi 100 chuti :) to je len moj nazor :)

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 13 lis 2009, 16:33

ta druha fotka sa mi este paci tak vynika ale ten hrozny narazni je takci tak ale jak si sem dal te fotky na slnku to je fakt hnusne sorry a aj te kolesa nic moc ale te vyklapacie dvere suu supr
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 13 lis 2009, 23:12

Pitman píše:Dotaz..kolik to ma najeto? Jsi prvni majitel? V pripade ze ne, kolik km to melo najeto, kdyz si ji kupoval? Veskere upravy sis delal sam nebop uz jsi to castecne upravene koupil?
Takze jak sem jiz psal, je to Italie, konkretne Italska firma na upravy aut, zhruba neco jako je u nas airdesign.
najeto je 51 tisic km. Majitel sem no jak se to veme :D je to slozity. takze tohle cabrio bylo v serii a majitel byla holčina (jmeno pro ochranu dat neuvedu) byla provdána v Itálii, auto bylo odvezeno tam, nechalo se postavit (diky tomu jsou na vsechno atesty) a bylo odvezeno sem. Tady sme vysolily prachy :-)
Takze vlastne tady v Čechách s tema uprava sem prvni majitel... slozity ze?
Kabrioletak: dekuji tky zdravim.

Honzza

Příspěvek od Honzza » 14 lis 2009, 11:27

Abych řekl pravdu tak todle neni můj šálek kávy i když jsem už todle cabrio viděl na živo přijde mi to docela škoda kort pokud to byla origo linea rossa. :( A ty kola vypadají v těch blatníkach jak tramvaj a když vědší kola nechceš nevim proč takový blatníky? 18" kola se vejdou i do neupravených blatníků todle je minimálně na 19". Lak pěknej ale dneska už taky nic novýho a zadní světla ty už jsou taky nějakou dobu out... Ale kdyby byly všechny auta stejný bylo by to zase o ničem.
btw: Pokud se nepletu tak u nás ti jsou atesty k ničemu,pokud nemáš třeba ty 18" v TP můžeš k nim mít papírů kolik chceš a budou ti k ničemu.
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition

Odpovědět