patrickova astra coupe
patrickova astra coupe
tak jsem se konečně dostal k tomu ukázat vám mojí astřici je to Coupé 1,8 motor 92kw je z konce roku 2000 a má nalítáno něco málo přez 150 000 km a je to klasicky dovoz z německa
Výbava: mlhovky, el. okna, el. zrcátka ovládání radia na volantu 18 palcový kola DMS na 225/40 goodyearech na léto a na zimu origo 16 obutý do barumu.
provedené úpravy: přední spoiler na origo nárazníku, vzadu křidýlko ze spoilercentrum.cz, mračítka, koplet výfuk od remus racing, modrý neonový trubice pod celym autem, zadní čirá optika, modrý parkovačky, rychlý pruhy v barvě středovýho panelu v interieru, kožený volant + řadící páka, modrýma diodama prosvícená lampička, modrý nony nad nohama, sportovní pedály autoradio ripspeed s dvd a 7palcovým displayem,playstation 2, subwofer a zesilovač od kicker uvniitř 4x philips repro ve dveřích a v zadu, na platě 2x fly 375W otevřené sání K&N 18.palcový kola stroboskopy v kufru
Výbava: mlhovky, el. okna, el. zrcátka ovládání radia na volantu 18 palcový kola DMS na 225/40 goodyearech na léto a na zimu origo 16 obutý do barumu.
provedené úpravy: přední spoiler na origo nárazníku, vzadu křidýlko ze spoilercentrum.cz, mračítka, koplet výfuk od remus racing, modrý neonový trubice pod celym autem, zadní čirá optika, modrý parkovačky, rychlý pruhy v barvě středovýho panelu v interieru, kožený volant + řadící páka, modrýma diodama prosvícená lampička, modrý nony nad nohama, sportovní pedály autoradio ripspeed s dvd a 7palcovým displayem,playstation 2, subwofer a zesilovač od kicker uvniitř 4x philips repro ve dveřích a v zadu, na platě 2x fly 375W otevřené sání K&N 18.palcový kola stroboskopy v kufru
Naposledy upravil(a) patrick dne 08 zář 2009, 14:56, celkem upraveno 3 x.
- Reklama
Re: patrickova astra coupe
........................
-
- Kontaktovat uživatele:
jj, je to libovka... škoda toho šrámu...
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
pekna az na ten nalepky DC a ten buranec si nemal v letnanech nie ?
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
pěkné coupátko
4lukaskpd: to není DC ale DG
4lukaskpd: to není DC ale DG
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
ale prd genie
Asi ťa sklamem, ale X18XE1 má 85kw. Ale astričku máš fakt peknú Len tie zadné svetlá niesu moje kafe...patrick píše: je to Coupé 1,8 motor X18XE1 92kw je z konce roku 2000
Mno hezka ale ty nalepky Disco Shoes sou fakt hrozny....
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Lukáši koukni na tu fotku pořádně Na té fotce ještě nemá nalepený bílý pruh a křídlo, kdežto v letňanech ano Takže fotka nabořeného boku je starší Ale opraveno perfektnělukaskpd píše:pekna az na ten nalepky DC a ten buranec si nemal v letnanech nie ?
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
ty šrámi mi udělal pán s liazkou když jsem jí mněl doma ani ne tejden pro mně novou. z DC nálepek taky nejdem nadšenej že je tam musim mýt ale ti že pracuju v distribuci DC pro ČR tak je to taková pracovní povinost ale brzo bude služebák takže pujdou prič.
Naposledy upravil(a) patrick dne 12 kvě 2009, 15:22, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
pekna pekna ale tie pruhy som uz niekde videl. a trosicka si zasun vyfuk ak to ide moc cuha von z naraznika ale inak pekna
Patricku a ten středovej panel je origo Silver (měkčenej plast) nebo je to stříkaný
Pokud je to originál jako mívají Silver edition, tak už přesně vím co chci do auta , fakt pěkný
Pokud je to originál jako mívají Silver edition, tak už přesně vím co chci do auta , fakt pěkný
Mobil : 602318645