Moje zlatuška 1.8 + nový přírůstek str.6
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje zlatuška :-) Z18XE coupe
Ahojky, tak to moc děkuji, taková chvála vždycky potěší
BMW 530xD E60
- Reklama
- Tomphas
- Kontaktovat uživatele:
WOOOW... Tak to tvoje coupecko je fakt nadherne... Musel sis stim asi dlouho hrat nez si ho dostal do takove podoby co? A kde si sehnal to kridlo??? Hledal jsem ho na netu a nikde jsem no nenasel... Je upe peckovni!!!
Opel Astra G Coupe 2.2 16V Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=15186
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=15186
ozaj pekne urobena kara....ak mozem jednu otazku kde si zohnala nadstavec na zadny naraznik?? tiez nieco zhanam ale nedari sa mi dik
Z20LET
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za pochvalu, Křídlo už asi neseženeš, je od firmy Carsone specials, ale ta prodává jen bodykit bez křídla.To se mi podařilo koupit před třemi lety v Německu, kde nebylo homologované a teď už není k sehnání ani tam, takže jedině počkat, jestli ho náhodou nebudu někdy prodávatTomphas píše:WOOOW... Tak to tvoje coupecko je fakt nadherne... Musel sis stim asi dlouho hrat nez si ho dostal do takove podoby co? A kde si sehnal to kridlo??? Hledal jsem ho na netu a nikde jsem no nenasel... Je upe peckovni!!!
To Kexik12: ten nástavec je od firmy Steinmetz, ale taky už ho mám dlouho a je kupovaný v Německu, takže to zkus jedině tam...
P.S. Defe díky za objasnění mého pohlaví
BMW 530xD E60
fuuuha to evo to je brutal proste,,sice mi viac reze IX, prave preto co si hovorila, ze je viac agresivnejsia ....astrula pelmi peknaa, vela specifickych detailov
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje zlatuška 1.8 + nové autí str.6
Tak a máme doma nový přírůstek
Ještě doplním, že to je obsah 2.2, r.v.2001 a najeto má 114tis. km. Koupeno u nás, ale dovoz z Německa po prvním majiteli a já jsem první v Čechách. Jinak pár drobností se bude muset dodělat a upravit, a pak budu teprve maximálně spokojená
Ještě doplním, že to je obsah 2.2, r.v.2001 a najeto má 114tis. km. Koupeno u nás, ale dovoz z Německa po prvním majiteli a já jsem první v Čechách. Jinak pár drobností se bude muset dodělat a upravit, a pak budu teprve maximálně spokojená
Naposledy upravil(a) majky.n dne 14 led 2010, 21:06, celkem upraveno 1 x.
BMW 530xD E60
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje zlatuška 1.8 + nový přírůstek str.6
jake plany stym mate?
market výborná barva pěkný autí
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji Nějak velký plány nejsou, chtěla jsem to hlavně na denodenní ježdění, takže žádný snižování ani nárazníky nebudou. Jen takové ty drobnosti - xenony, křidýlko, kola, světla, rádio, řadička, atd... No prostě drobnosti
BMW 530xD E60
-
- Kontaktovat uživatele:
aha aby svoje zlatino si odpocivalo
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Jj, zlatuška bude vyjíždět jen v létě, aby se moc nezničila Po pravdě řečeno, se mi nikdy stříbrná nelíbila a říkala jsem, že si ani nikdy stříbrný auto nekoupím, ale musím uznat, že jsem se zmýlila, na této Astře je to naprosto luxusní barva a jsem z ní nadšená
BMW 530xD E60
- majky.n
- Kontaktovat uživatele:
Taaak, po dlouhé zimě jsem konečně vytáhla z garáže Zlatušku a hned jí umyla. Udělala jsem i pár společných fotek se stříbrnou, sice jsou mobilem, ale lepší než nic...
Po přezutí na letňáky, nafotím nějaké pořádné společné fotky...
Po přezutí na letňáky, nafotím nějaké pořádné společné fotky...
BMW 530xD E60
obě jsou krásný.. moc jim to spolu sluší.. taky bych chtěl mít doma 2 kupéčka.. chodil bych je jen tak okukovat a kochat se tim jak jim to spolu sluší..