Coupe Z22SE - Božka :) - New foto str.1
cesky silnice to je fakt hruza ja uz jsem si 2x zlomil naraznik nemluve o tom kolik jsem vybral der, kazdopadne at ti to dobre s autim dopadne
duphy
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
Opel Astra G Caravan 1.7 - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=7689
- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak presne tam to bylo ... ale uz jsem Happy ... vcera v devet vecer sem jim tam nechal cely a auto a uz ted ho mam na dvorku a krasa kola rovny vyvazeny geometrie udelana a cena i s DPH a 30% prirazkou za udelani do 24h .... 3 835,- .. to je za hubicku neb rovnali nakonec tri kola ... obe predni a pravy zadni ... nejhorsi bylo kupodivu pravy zadni to bylo fakt jako totac ze jsem se bal ze to nepujde srovnat a potom bylo predni pravy taky sileny a predni levy rikali ze taky neni nic moc tak ho taky srovnali .. no za tu cenu ... fakt basen a jednani jak z jineho sveta
sem na netu narychlo tak sem potom dodam fakturu A VRELE DOPORUCUJI !!! pokud tu je nekde sekce shopu kde jsou gut a maj dobry ceny tak to tam rozhodne patri ... takova firma si reklamu zaslouzi
WWW.PNEUVULKAN.CZ
fakt sem nadsenej jak jsem mel naladu pod psa
sem na netu narychlo tak sem potom dodam fakturu A VRELE DOPORUCUJI !!! pokud tu je nekde sekce shopu kde jsou gut a maj dobry ceny tak to tam rozhodne patri ... takova firma si reklamu zaslouzi
WWW.PNEUVULKAN.CZ
fakt sem nadsenej jak jsem mel naladu pod psa
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Re:
hehe doslo na tva slova chlape osvetleni palubovky je nyni ... boky modry a stred normal zlutej .. a nevypada to vubec zle takze modro zeleno zluta duha Fakt kolotoce hadrAstraMan píše:Joooo dneska letí duhy, jedna barva je out
Re: Coupe Z22SE - Božka :) - New foto str.1
A počkej až ti začnou blikat... Mě takhle blikal měsíc TID display, než přestali úplně svítit
V zimě v 19:00 už byla tma a stát takhle v koloně, to byla docela sranda že jsem tam takhle blikal
V zimě v 19:00 už byla tma a stát takhle v koloně, to byla docela sranda že jsem tam takhle blikal
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Re: Coupe Z22SE - Božka :) - New foto str.1
hehe tak toho se nebojim neb mam MID jak novej nechal jsem si ho pred tydnem opravit od PEPY a ted mi krasne fachci vsechny body a jeste jsem tomu potom dodelal z SMD modulu co tu nekdo doporucil modry podsvetleni no proste CIRKUS hadr