Coupe Z22SE - Božka :) - New foto str.1
- Reklama
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
jako zajem mi je odnosit na pudu ? to nevim v cem ti to ale pomuze se na ne juknout :D:D hele zatim neprodavam ... ale kdyby sli z domu jsi prvni na rade .. slibuju to jsem je nemel tolik orvat o obrubniky kdyz je nekdo chce :D:D ne delam ti prdel .. jeden je orvanejsi .. ale nic desnyho ... uvidis kdyby jsi je fakt chtel tak je zase asi zbytecny je syslit ... reknu Martine at si rohodne co s nima .. ja bych je dal na pudu na "potom"
Hele pokud jsou jen místy odřené kraje disků a ne ty paprsky, tak mě je to celkem jedno... Teď jsem měl možnost si koupit také 17" disky ( byly jen odřené na krajích, paprsky netknuté ) s téměř novými pneu za 8tis... Jenže den před odjezdem pro disky se mě stala ta nepříjemnost s motorem a včera jsem bohužel zjistil že je dost málo místa to opravit na parkovišti, takže bohužel bude muset přijít na řadu servis
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
no odreny je jediny predni pravy a to tak ze od gumy max 0,5cm smerem ke stredu . .takze na paprsky to fakt nejde jinak jsou jak netkly .. jen max na nejakejch je treba 3mm strabanecek a to jedno pravy predni je proste trochu vic ale jen po obvodu kde doseda guma ... jinak jsou éňo ňéno .. proto je nechci davat pryč ... že jsou libovy ale třeba až zjistim že se začínaj na půdě rozkládat tak ti je prodám uvidime rekl slepej
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
nechci te nastvat ale bafnul jsem ted o viku na srazu v Podebradech od Cobeina ten origo a zvazuju zda ho tam dozadu dat nebo nechat tenhle nezvyklej .. ten bych mel asi fakt jen ja. . no uvidim asi ho tam chvili necham aspon ze tam enco uz je ... sem ti za to vdecnej a bez toho krouzku kolem je taky zvlasni a peknej
Naposledy upravil(a) Jimmy323f dne 22 zář 2008, 19:04, celkem upraveno 1 x.
- kabrioletak
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
Tak jen info ke kolům ... ve stredu vecer jsem s auti prejel na silnici takovy ten beton do kteryho pichaj silnicari znacky a 2 kola v haji na strane co jsem ho vzal ... bylo to na Prumyslovy v Praze od Hloubetina nahoru smerem na hostivar .. je to tam zuzeny a tak se vlecu 40 do toho kopce za kamionem a kdyz uz vidim ze bude konec toho utrpeni a smradu ze konci zuzeni a na horizontu na najezdu na most uz se to bude zpatky rozdvojovat tak padla 5 metru za lomem horizontu rana ze jsem vzal o stropnici tak sem dal hned vystrazny a prejel pomalu ten most s volantem sejdrem a kmitanim vlevo vpravo .. to uz jsem vedel ze bude zle .. tak jsem to zapichnul pred benzinkou v odbocovaku a volam policii ... no ty dorazili asi za 40 minut a to nas tam uz stalo 10 aut a z toho jedna AUDI R8 u ktere majitel urval predni prave kolo a zadni bylo na maderu byl nadseny ... Ale abych to nenapinal tak pry vina neni nici neb to bylo uz asi 50 metru za koncem opravy vozovky a tak to tam mohl nekdo dat jinej nez silnicari a tudiz to je neopravneny. A to nebyl kec od policajtu neb aspon stesti v nestesi bylo ze prijela kamaradka co dela u dopravaku a radila me i vsem okolo at to spis daj primo mimo policii na tu firmu co tam spravuje pokud to neni primo sprava silnic. Ze pry takhle kdyz to bude pres ne tak oni nas zapisou a potom podaj zadost o uztnani viny silnicarum a ty klasicky reknou ze jejioch vina to neni a PČR to potom musi predat mestskymu uradu k projednani a ten ma potomjedinou moznost vina a tou jsme my ridici a bude to mit jeste za pokutu. Takze aspon ze tak rada dobra .. a placeni leda z havarky ... no nadhera .. ale tak uz to resi ma dneska by jsem mel mit kola OK srovnany ... dal jsem to do www.pneuvulkan.cz .. moc ochotny a vstricny. . tak uvidim jaka bude prace a za kolik ... ale myslim ze púokud to bude za tolik kolik rekli tak je vrele budu doporucovat vsude mozne
tak to jen tak pri pratku abych to ze sebe dostal jak je tenhle stat na ho*no
PS: a jeste pridam do pokecu podekovani vsem co jsem vcera obvolaval kvuli pujceni rezervy neb dve bezne nevozim abych nahradil celou pravou stranu a mohl jezdit nakonec jsem sehnal cely auto a Božku nechal primo v tom servisu celou. Takze DIKY VSEM co meli snahu pomoci ... jen holt mam hloupe auto s 5dirou a vsichni maj jak na potvoru 4diru .. ale i tak jste tu vsichni ochotni a sqelí
tak to jen tak pri pratku abych to ze sebe dostal jak je tenhle stat na ho*no
PS: a jeste pridam do pokecu podekovani vsem co jsem vcera obvolaval kvuli pujceni rezervy neb dve bezne nevozim abych nahradil celou pravou stranu a mohl jezdit nakonec jsem sehnal cely auto a Božku nechal primo v tom servisu celou. Takze DIKY VSEM co meli snahu pomoci ... jen holt mam hloupe auto s 5dirou a vsichni maj jak na potvoru 4diru .. ale i tak jste tu vsichni ochotni a sqelí
- Jimmy323f
- Kontaktovat uživatele:
jj to by odpovidalo jsme jeli z Hostivare z ty prodejny kobercu co je dole u O2 .. sem si vezl listy na oblozeni schodiste a potom vecer jsem jel do Brodu a z Brodu domu sem vzal uz potom rovnou ten beton
Kazdopadne te ted budu v pristim tydnu otravovat s prohlidkou u "Tebe" v Oplu jak je na tom naprava .. vcer ana to koukli v tom PneuVulkan ze jako na pohled a skubani to vypada OK ale ze vic zase nezmerej ze by to chtelo potom az budou kola a geometrie zajet do Opla na kontrolu . .tak ti asi cinknu zda by jsme se domluvili dalsi otrava v rade vid
Kazdopadne te ted budu v pristim tydnu otravovat s prohlidkou u "Tebe" v Oplu jak je na tom naprava .. vcer ana to koukli v tom PneuVulkan ze jako na pohled a skubani to vypada OK ale ze vic zase nezmerej ze by to chtelo potom az budou kola a geometrie zajet do Opla na kontrolu . .tak ti asi cinknu zda by jsme se domluvili dalsi otrava v rade vid
Naposledy upravil(a) Jimmy323f dne 03 říj 2008, 09:22, celkem upraveno 1 x.