Ja se klidně přidám...kabrioletak píše:treba nekdy o vykendu kdyz bude hezky,tak bych se mohl projet.treba ted v nedeli bylo bylo kraaasne slunecno tak neni problem se nedky domluvit.treba by se jeste nekdo pridal z OV.
Moje Coupatko X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje Coupatko X18XE1
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- Reklama
- kabrioletak
no ja jsem veril ze se aspon nejaci ostravaci ozvou,tak se muzem na nejaky ten den domluvit a pripadne udelat mu nejaky fotky ty nove pridane jsou,a to me prosim omluvte,ONICEM.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Takže jaký je termín ???
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Ja si volno udelam:) Dneska sem fotl par dalsich fotek pekne z rana, uz vypadaji lepe, vecer to sem hodim Jinak nechcete udelat radeji nejaky mensi srazik? Umyjem ty nase strely a jedem nekam na plac
Astra G coupe X18XE1, ladeny lauf, k&n svice, odstineny primy kit sani GREENyaaaaaaaeh bejbe
ono už to na mini srazík vypadá tvé dělo bych taky rád zkouknul tak vyberte víkend pokud ho nebudu mít pracovní tak bych se taky stavil
Nejaky novy foto, nicmoc ale aspon neco Jinak termin sletu aster beru jakykoliv:) Pokud nebudu pracovne pric
Astra G coupe X18XE1, ladeny lauf, k&n svice, odstineny primy kit sani GREENyaaaaaaaeh bejbe
Vidím, že nesvítí pravá strana budíků stejně jako mi
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- kabrioletak
jen tak me napadlo ze by jsme mohli udelat ten mensi sraz ted v sobotu nebo v nedeli.urco by zalezelo asi na pocasi,dival jsem se predbezne a hlasi polojasno az oblacno a misty mozna par prehanek.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Koukejte tu kupatko nekdo poradne vyfotit vypda sakra dobre
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja tu teď nebudu. Můžu další neděli... pak až za tři týdny...
Moje Astrina 1,7DTi
sobotu nebo nedeli. mi je to jedno, beru vsechno, tenhle vikend jsem freeee
- kabrioletak
tak take bych byl redy ale muzem to teda nechat na pristi vykend at muze prijet i FRYDEX a kdo vi treba se k nam nekdo i prida.pak ale reknete kde se chcete sejit at vim kam pripadne mam prijet.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Oukej:) jsem pro
já já já se taky přidám