Coupe Z22SE - Božka :) - New foto str.1

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 20 srp 2008, 09:58

nepřeháněj ... :) ale díky ... a to je ted jeste dle meho teda takova Popelnicka nez Opelnicka :D jeste chce trochu nablejkat a zkrasnet ;) par detailu me vadi ... takze na ni bude jeste prace

ja naopak dekuji Astramanovi za krasny znak ... je sice vetsi jak me tu nekdo v dobrem varoval ale oproti normal astre by na kupe sel i tak jak je ... ale i tak aby to bylo hezci budu muset okolo orla ten kruh odstranit i kdyz mi to bude trhat srdce to mrvit .. ale udelam to nejak krasne abych se za to nestydel ... hlavne nebudou vzadu uz ty diry a nebo zajic playboj :D:D:D
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek

Reklama

Jirka B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka B » 28 srp 2008, 12:42

Opravdu hezka! Souhlasim... v realu je jeste hezci!!!
Jirko, at slouzi 8) (a dik za obchod :wink: )

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 28 srp 2008, 13:21

Hele díkes :) já spíš děkuju ... ty gumy jsou pro "tchána" s tím vzorkem relativně na dožití :D:D:D a myslím jeho ne teech gum .. ty budou asi v ramci dedictví s tim co najezdi. Bude spokojen ... jinak tvoje je taky krasnej stav ... nevsimnul jsem si zadnyho skrabance ci oderky .. proste parada ... a motor sice jak jsme se bavili zadnej trhac asfaltu ale jak tu mas spotrebu5,4 litru a krasnej kufr na dovolenou ... tak to je taky parada ama neco do sebe :) takze taky at ti slouzi

jinak jsem vcera jeste stihnul rozebrat stredni panel a namontovat loketni operku ... nakonec se mi to podarilo perfektne vymyslet aniz bych musel vrtat do tunelu .. jen jsem skrze ten odkladovy prostor pred popelnikem udelal dva prurezy na dne pro zeleza co drzej operku a chytil to pod plastem ... no dam sem foto .. mel jsem radost jak jsem to kulisacky vyresil a drzi to nekyve se nevrze nic ... a je paradne :) proste fakt super .. a stala me 600,- coz je cena skoro zadarmo ... rovnou jsem u toho v umyvadle kartacke m a mydlem vydrbal tu kuzi okolo saltrpaky a rucni brdzy .. ta teda prokoukla a jeste ted jen doobrousit stredovy panel od popelniku vys a nastrikal ho a budu mit v interieru hotovo .. az na vytepovani strechy :D to zase nekdy jindy .. oviku dam novej olej s filtrem a uz jsem rozhodnutej ze Castrol 5W-40 syntetiku ... ma to bejt dle manualu .. .a vcetne filtru 5 litru tak to resi jeden kanystr a lahvinka k tomu (poklud nesezenu rovnou 5litr kanystr)
Obrázek

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 28 srp 2008, 20:27

tak jsem akorat dneska vyndal jeste vcer anamontovanou loketku a lehce dodelal uchyceni neb mi to vcera nevyslo o 0,5 cm na dosednuti vzadu pod uchycenim kvuli krabicce SRS jednotky ci co co ma bejt .. je to na fotce ... tak jsem to rovnou i nafotil jak se da taky uchytit kdyby nekdo nekdy nejakou montoval a nechtelo se mu to vrtat do toho plastu diry v horni casti ktera je videt .. relativne tady jediny ty dve diry co jsem udelal na dne odkladaciho prostoru jdou zakrejt nejakym kobercem ustrizenym do ctverce a hozenymu na dno toho odkladaciho prostoru. Vzhled jsem chtel po bocich zcela normal ale meli jen tuhle s tema trema dirama ... holt co se da delat ... aspon ten povrch ty kuze je stejnej jako palubka ... hlavne splnuje ucel a to je hlavni :) a ten malej odkladaci prostor je taky fajne .. hlavne je i cela odklapeci takze nevadi na rucku kdyz se zvedne (jako by tam nebyla) a za 600,- no neberte ji :) Koupilj sem ji v Hostivari jak je Interspar tak dole v suterenu je nejake tuzingshop tak tam :)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

Gallo

Příspěvek od Gallo » 28 srp 2008, 22:43

Tak, kola už se válejí v garáži a čekají na odvoz :cry: :oops: :D

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 29 srp 2008, 11:32

fíííha to je rychlost :) a odkud jsi ??? Troppau je pěkný popis ale doufám že to neni nekde za Hamburkem :D:D:D:D:D písni odkad mám ty kola stáhnout a já to už nějak pořeším :)
Obrázek

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 01 zář 2008, 23:40

:wink: že tys dneska jel kolem 17.00 na bohdalci takhle snížený cupe se nedá přehlídnout :wink:
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 09:05

JJ jel .. nerikej ze jsi ten muj pelech videl :D:D:D akorat sem vyzvednul pritelku a valil domu do klidu :) a ze ani nezatroubis :) a urcite jsi me poznal dle tech tuzing svetel co :D ja to rikal ze jsou lepsi nez kdejaka samolepka :D si me mel vytroubit abych si te vsimnul :)

ja zase vcera a dneska rano videl uz zase Defendera zaparkovanyho na Zizkove .. dokonce si sklapi zrcatko abych mu ho az to do nej z boku narvu nemusel klapet cumakem :D
Obrázek

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 02 zář 2008, 11:51

nj podle světel to bylo ale vytroubit tě tak by ses asi lek podtlakovka u citybusu neni žádný šimrátko :lol:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 12:56

S cimpak to proboha jezdis :D:D:D tak to priste pojedu s Caravellou .. tam je taky peknej klakson i kdyz ne tak silnej tak aspon co se tyce vysky posezu je to nastejno jako u autobusu :D

jezdis nejakou linku nebo dalkac ? si nejak nevzpominam na nejakej bus v okoli :( Kde jsme se presne minuli ?
Obrázek

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 02 zář 2008, 21:36

:D jezdim mhd měl sem 101 a stál sem na křižovatce směrem od hřbitova takže zboku tos mě nemoh vidět :wink:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 21:39

jo taaak ... no tak to me muzes jeste nekdy videt jak jezdim pres malesice a skalku a zabehlice na chodov domu :) v tem podobny cas :) koukal jsem na trasu 101ky ;) a troubeni je povoleno :D treba se nevydesim ale jenom leknu :)
Obrázek

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 02 zář 2008, 21:41

8) oka tak to tě můžu potkat i v 188 nebo třeba na chodově 154 :?:
Magma Red
Obrázek
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 21:43

hihi to si delas prdel :D:D:D tak to jezdis okolo myho baraku se 154kou :) vic viz SZ at nezasirame vlakno ;)
Obrázek

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 18 zář 2008, 09:09

Tak uz se mi vezou Irmsher kolecka :) vymenim ty 17ky borbety za origo k auti :) odpolko je mam .. tak uz jen prezout a nandat na auto :D .. no moc jich pred zimou neuziju ale o to vic budou delat paradu na jare ... jeste zkompletovat od galla ty vauxhally na zimu s gumam co se valej uz doma a muze byt Božka pěkná i v zimě. Sem zvědavej na finální vzhled s temě Irmshrama .. mě se víc líbej ty borbety ale Přítelka že chce ty Irmshry tak zase z důvodu čistoty budou lepší .. a hezký jsou takjy .. no uvidíme .. na aute budou třeba uplne bombasticky :) potom dam foto jak to bude hotovy
Obrázek

Odpovědět