Salámovo Coupe Bertone Z22SE

Odpovědět
kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 02 zář 2008, 11:16

jo jo takove zvukove pocity z 6tivalcem velice dobre znam 8) .jinak ja bych urcite takovy motor snesl.pravda asi bych ho nedaval do peti dveroveho nebo kombika ale do kupe a cabrio ho davat mohli.kdyz vemu v potaz 2litr turbo co se do toho dava tak to mas 193koni a 250kroutak tak v takovem dejme tomu trilitruV6 by takove hodnoty byly v podstate stejne,byla by to krasa si hrat a jemne vytacet a poslouchat ten zvuk V6ky v cabriu :D.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Reklama

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 13:07

je fakt ze na poslech a radost z jizdy by to bylo krasne ... ale beru to z jizdniho hlediska ... to auto na to nema podvozek ... jinak pokud to beru jako rozumny ridic tak bych tam dal klidne i V8 :) ale ono zase proten pocit a penezenku staci V6 ;) kazdopadne je fakt ze mohli to kupe davat vic nez jen samy 4 valce ... aspon nejaka 2,5 V6 se tam mohla objevit ;)
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Obrázek

Salám

Příspěvek od Salám » 02 zář 2008, 16:09

Moje řeč chlapi..chtěl jsem původně V6 BMW, ale za ty samé prachy co stálo toto bych měl víc než 10 roků starého bavora, tak sem se nato vy*ral a kupil Opla :)

Co se týče toho podvozku, tak u sedana 1.6 moc pomohlo když jsem tam dal 205/55 R16 (patří tam 205/50) a sedí to jak přibité a volant jde hezky ztuha - rázem je to požitek řídit... :wink:

Leo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leo » 02 zář 2008, 16:29

Salám píše:V6 BMW
V6 :o
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 16:53

tak jak ukazuje sherif ... BMW leda R6 ;) V6 snad ani nikdy nedelali myslim ... mozna jen neznam, ale rekl bych ze vzdy jen R6

jinak ja tam mam ty 17ky c rozmeru kterej je dovolenej a muze tam byt a je to fabrikou schvaleny .. rizeni je tuhy taky a snizeni az beda ze to je jak motokara .. ale ja se bavim o odezve ve volantu z ktery ridic vytusi jak na tom auto je .. a ta je pro me nulova ve srovnani s japoncem ... je to proste bida ... no aspon ze to auto krasne vypada :)
Obrázek

Salám

Příspěvek od Salám » 02 zář 2008, 20:17

Jasně, že R6..holt ne vždycky člověk myslí na všecko žejo :D

No mi vadí ten přebuzený posilovač..a právě na tom sedanu to hezky ztuhlo a je to paráda.. Zkusil bych na coupe taky větší kola, ale nejde to, páč mám tak snížený podvozek, že i s origo kolama dle TP si semtam škrknu..

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 02 zář 2008, 21:25

no ja kdyz prolitnu nejakou silenou douru tak si klepnu zubama a jeste vzadu skrtnu .. stve me to ale zase je to jen lehce v ramci 2mm plastu ta to asi necham byt do doby nez mi rupnou nervy a budu to muset poresit hned :D

a je fakt ze ten posilovac je proste napikacu :( je to skoda. . by to bylo mnophem hravejsi auto ... leda posilovac vyhodit :D stacilo mi to jednou kdyz chcipnul alternator :D:D:D to nebyla prdel to utocit ... to bych nikomu nepral kdyz jsem to zjistil tahat volant do "zatacky" co ma 150° :D i smich me presel a ze se rad smeju
Obrázek

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 02 zář 2008, 22:58

Jimmy323f píše: kazdopadne je fakt ze mohli to kupe davat vic nez jen samy 4 valce ... aspon nejaka 2,5 V6 se tam mohla objevit ;)
calibry mely 2,5 V6 ale asi prodejni cisla u teto modelove verze nebyly tak uzpesne,proto nejspis neplanovali vetsi objemy a vice valcu.docela me to mrzelo kdyz jsem si vybiral cabrio,ale pozadavky co jsem chtel splnoval jen opel.ale dalsi auto uz opel cabrio nebude.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 03 zář 2008, 14:35

jo Calibra je ale jina vec .. ja to bral jako u Astrule kupe ... u Calibry se jeste hledelo ze to bude jako vazne i sportak ... to astra uz byla leda tak vzhledove ladena ale podvozek a zbytek k tomu uz nedodelali .. jen dali zase turbo motor aby se nereklo a bylo :( no melo to byt na zaplacnuti kriku ze neni nastupce Calibry tak lidem zaplacli pusu a tim to haslo :( skoda
Obrázek

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 03 zář 2008, 16:19

já měl pocit že cupe turbo má podvozek laděnej u lotusu
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 03 zář 2008, 20:16

no to nevim .. to muze mit, ale s tou tuhou tyci vzadu toho ani lotus moc nedokaze :)

... kazdopadne na bezny jezdeni to staci a hlavne je to krasny auti ;) vcelku bych to Salamovo fakt rad videl nazivo ... ta vinova muze byt fakt krasna jak na ni cim dal tim vic koukam ... a videl jsem fakt jedno jediny v mym zivote a to zrovna predminuly tyden v tyhle barve ... takze je to dle myho i neokoukany a to mam rad

takže Saláme či Buřte, mám tě na mušce :?: připrav si hadr na moje slinty až tě uvidím :lol:
Obrázek

Salám

Příspěvek od Salám » 03 zář 2008, 20:31

Jasněěě....momentálně bych spíš potřeboval hadr na auto, páč je zesrané jak jetel.. :lol:
No mohli bychom udělat nějaký coupe/kabrio sraz ať se navzájem pokocháme :)

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 03 zář 2008, 20:34

No to abych si koupil dětský brindáček :) jinak jediny asi co tak ta barva bude narocna na udrzbu jako cerna ajiny tmavy barvy :( to nezavidim ... ta stribrna je ideal ze i kdyz je zaspinena tak relativne vypada ciste ... sem chtel dnes auto umejt ale pak jsem rekl ze na to dlabu ze ho umeju a zitra kvuli tomu bude prset .. to radsi hezky pocasi a spinavy auto :D:D:D
Obrázek

Salám

Příspěvek od Salám » 03 zář 2008, 20:44

No náročnější to je, ale já jsem nechtěl stříbrnou v žádnéím případě..se mi vůbec nelíbí. :wink:
Chtěl jsem černou, ale jakmile jsem uviděl toto víno, tak jsem neodolal :?: Lak od novoty naprosto v perfektním stavu, od pohledu to auto nebylo vživotě na myčce a když se naleští, tak opravdu krása :)

Jimmy323f
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jimmy323f » 03 zář 2008, 20:50

jo no vidis .. ja mam na lesteni taky cervenou a je to nadhera .. ale tad yjsem chtel spis pro prakticnost stribrnou prave kvuli tomu aby to vypadalo dele jako ciste :D nejsem cune ale tady jsem fakt za tu stribrnou rad ... tatik ma stribrnou felicii .. kdyz pominu stav 1A+ neb jakozto duchodce s ni jede sem tam tak jsem ted v lete rekl ze mu to oplachnu od prachu .. a on ze to muzu ze vlastne auto asi 1,5 roku nemyl ze naposled predloni na podzim :D:D:D to jsem malem padnul na zem :D jak je spatne tak nejede a pocka si nejakej ten den dokud je hezky a jede z jedny garaze do druhy takze to auto se nema fakt kde zaelat ... no parada nemejt 1,5 roku auto :)
Obrázek

Odpovědět