kabrioletak píše:tak si nech narust haro a muzem se domluvitRadoš 92 píše:Eh, já taky, akorát mám málo vlasů.....
No když ono už to nejde, já bych rád..
kabrioletak píše:tak si nech narust haro a muzem se domluvitRadoš 92 píše:Eh, já taky, akorát mám málo vlasů.....
Radoš 92 píše:
No když ono už to nejde, já bych rád..
kabrioletak píše:to verim tak muzem nekdy udelat sraz at se mrknes ale az bude jaro asi neSweet píše:To věřim, tohle je fakt super kousek. Tu bych chtěl jednou vidět na vlastní oči.
no to vim si pamatuji jak jsem mel kadetta a udelalo se v unoru hezky silnice suche ale jinak vsude snich ale pomerene teplo,stahl jsem strechu nasadil vetrny dyfuzor za sedacky zatopil a parada ani cepku jsem nepotreboval a lidi koukaliAstraDTI píše:V zime je kabrio nejlepsi - kdyz si vemu kulicha tak v pohode ... akorat kolemjedouci lidi divne cumej
ano naraznich je jejichSweet píše:Čéče mi to nedalo a kouknul jsem do análů Irmscher. Ten nárazník co tam máš je od něj a jen tak ho někdo nemá. Tak musim zkouknout všechny fotky co se na tvém autě ještě skrývá. Akorát jsou dost veliký tak mi je to občas nechce ukázat.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |