Semiho nová Astra Coupe - Z20LET
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Ja mel na astre konackej podvozek tohle je proti tomu mekonky:-)Avantgarde píše:Jedna slecna rikala.. Dik, no diry mi pripada ze vymetam snad vsechny (nemluve o te v Milovicich), protoze je to tak pekelne tvrdy, ze tam citim kazdej kaminek, ale to musis taky pocitovat tu zmenu oproti bejvaly astre, no ne?
no zas bych to tak neprehanel a trochu si byt tebou cet, co sem pises. 8 - 9 l je, rekneme, "rybarskej" udaj pro Z20LET...semi001 píše:To:Zigi-svezeni je uplne jine jde to za plynem hned od spoda a hlavne porad navic moc to nehonim a jezdim zatim mezi 8 az 9 litri na sto coz sem jezdil i se starou:-)
Opel Astra Coupe Turbo
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
jezdim tak za 10,5 l, nicmene da se jezdit i lehce pod deset (rozhodne ne 8 - 9 l), ale to uz je hodne sporiva jizda. pokud nekdo s timhle autem takovou spotrebu ma, tak by mel vazne uvazovat o koupi jinyho auta...Avantgarde píše:No ja jezdim za 13.. Jezdim hlavne po Praze a obcas tu dvojku, nebo trojku trochu vytocim, ale stejne se mi to zda hodne.. Za kolik jezdis ty Miku?
Opel Astra Coupe Turbo
Tak to pozor ja jezdim za devet pod devet sem to dostal jen jednou ale jinak prumer je devetMike píše: jezdim tak za 10,5 l, nicmene da se jezdit i lehce pod deset (rozhodne ne 8 - 9 l), ale to uz je hodne sporiva jizda. pokud nekdo s timhle autem takovou spotrebu ma, tak by mel vazne uvazovat o koupi jinyho auta...
Taky jsem úplně nepochopil Mikeův příspěvek o "úvaze o jinym autě". Co? Proč?
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
proste sem to myslel tak, ze pokud nekdo ma takovou sptrebu, tak nevyuziva potencial tohohle auta (motoru)...na takovou jizdu pak podle me staci fabia 1.4. nemyslel sem to konkretne na tebe, ale obecne a vubec ne ve zlym...
nicmene treba mam tak vysokou spotrebu, pac mam nejak spatne sestelovanej motor...cert vi....je taky fakt, ze se o nejakou ekonomickou jizdu moc nepokousim. jezdim tak nejak normalne lehce svizne, ale mam oblibeny mista, kde tomu poradne nalozim a radim az na omezovaci.
naposledy, kdy sem jezdil pod 10 l bylo, kdyz sem auto koupil a melo prorazenou trubku od turba. me se zdalo, ze to jezdi dobre, pac sem nikdy pred tim 200 kone neridil (jeste sem si liboval jak to turbo hezky hvizda). pak mi na diagnistice zjistili, ze turbo tlaci asi na 70%, tak sem trubku nechal vymenit....hvizdani ustalo, ale zas to zacalo jezdit jak drak... mozna to ma nejakou souvislost s tema tvyma potizema s tim pop off ventilem. no nevim....kazdopadne, jaks psal 8 - 9 l, coz je dejme tomu 8,5 l, tak to rozhodne neni realna hodnota...
nicmene treba mam tak vysokou spotrebu, pac mam nejak spatne sestelovanej motor...cert vi....je taky fakt, ze se o nejakou ekonomickou jizdu moc nepokousim. jezdim tak nejak normalne lehce svizne, ale mam oblibeny mista, kde tomu poradne nalozim a radim az na omezovaci.
naposledy, kdy sem jezdil pod 10 l bylo, kdyz sem auto koupil a melo prorazenou trubku od turba. me se zdalo, ze to jezdi dobre, pac sem nikdy pred tim 200 kone neridil (jeste sem si liboval jak to turbo hezky hvizda). pak mi na diagnistice zjistili, ze turbo tlaci asi na 70%, tak sem trubku nechal vymenit....hvizdani ustalo, ale zas to zacalo jezdit jak drak... mozna to ma nejakou souvislost s tema tvyma potizema s tim pop off ventilem. no nevim....kazdopadne, jaks psal 8 - 9 l, coz je dejme tomu 8,5 l, tak to rozhodne neni realna hodnota...
Opel Astra Coupe Turbo
1) Astra Trubo je dle meho nazoru sportakemAstraDTI píše:No to mam nejraci kdyz nekdo s 200 konovym pseudosportakem rika ze nema cenu mit Astru turbo pokud clovek jezdi klidne a se slusnou spotrebou Ono az se projedes v necem poradnym a zjistis ze to vlastne tak pekelne nejede tak taky treba pujdes pod 10 litru
2) ano myslim si, ze to nema cenu (tohle, dle me, neni auto na kazdodenni jezdeni do prace...)
3) budu moc rad, kdyz me poucis a reknes mi, cim bych se mel projet, aby mi spotreba klesla pod 10 l....to sem opravdu zvedav.
Opel Astra Coupe Turbo
myslim, ze pokud se nekdo alespon trochu zajima o auta a nekde na ulici vidi stat napr. Golf GTI, Astru OPC nebo Focus ST, tak ani na vterinu nezapochybuje o tom, ze to jsou sportaky...do tyhle skupiny patri i Astra Coupe Turbo (jak cenou tak parametrove). jestli o tom pochybujes, tak si to vygoogluj. pokud si pod pojmem sportak predstavujes neco a la Ferrari, Lamborghini, Porsche,... tak to bych vazne moc rad, ale zatim sem takovej chudak, ze na to nemam ani nemam (jako zrejme ty) zadnyho bohatyho strejdu, co by mi ho pucil, abych konecne zjistil jak takovej pravej sportak jezdi (a tim bych si konecne snizil spotrebu, pac bych zjistil, ze mi to vlastne jede mizerne....pochopil sem to dobre?).AstraDTI píše:No tak pod pojmem sportak si predstavuju opravdu neco jinyho. Az ti 200 koni zevsedni a zjistis ze to vlastne moc nejede prestanes mit potrebu na to slapat nesmyslne a spotreba pujde dolu. Tak to funguje u vetsiny lidi ... pravda, jsou i jedinci kteri do takoveho stadia nedojdou.
btw jestli me neco opradu bavi, tak to sou supersportovni masiny a na ty, bohudiky, jeste mam...takze jakous predstavu o sportovnim svezeni mam (i kdyz jen na dvou kolech). proto me nikdy vykon Astry Turbo neposadil na prdel...
btw ta veta o tom, ze prastanu nesmyslne slapat na plyn az zjistim, ze mi to vlastne vubec nejede, by si zaslouzila vytesat do kamene...
Opel Astra Coupe Turbo