Astra bertone 2.2
Re: Astra bertone 2.2
no doufám že né nebo myslíš? že jo ?
- Reklama
Bude sto pro
5ti dveřový Géčko je už minulost ....
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
Novej povoz je GTC s kamnama pod kapotou :-)
4E7 7770
za 1500 s DPH to je celoprotektor ne?
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
bývalka, Opel Astra G 1.6 16V Pokořená hranice 210000 :)
Nyní Opel Astra H 1.6 Twinport 77 kw + LPG momentálně najeto 195000 km
ne... Sunny, West Lake, Suntek a podobný číny se dají za to sehnat...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
FIRENZA ty mam já,zalevno a drží i parádně na vodě akorát hučí hold směrové gumy..zas radsi cinu nez protektory
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
Když už se tady bavíte o správným rozměru na 18" tak by tam správně měl dát 225/35
Edit: radši čínu než protektor (protektory se už začínají dělat i z propíchnutých pneumatik) a je lepší čínská pneu, která má od základu sjednocenou gumu, než navařovanej kus gumy na starou gumu.
Edit: radši čínu než protektor (protektory se už začínají dělat i z propíchnutých pneumatik) a je lepší čínská pneu, která má od základu sjednocenou gumu, než navařovanej kus gumy na starou gumu.
- kabrioletak
Zdravím hoši po dlouhé době.Koukám někdo i nový,takže vítám a koukám.Pěkný,hezká barva,a vypadáto i stav,kola nachystaný,upravy v plánu,hezká holka vedle sebe,tož at to šlape
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Diky hoši:-) jojo plány jsou tak uvidíme....problem je sehnat koženej interier a nechat si ho potáhnout je cena kolem 15 000,takže nic moc zítra mám volat na jeden tak mi držte pěsti at mi daj solidní cenu
http://www.sportovnivozy.cz/27634-opel- ... ka-bityska
bývalý majitel nesmazal inzerat
bývalý majitel nesmazal inzerat
Born From Jets
tesario, a to mas v tp? nebo jak si na to prisel? ale kazdopadne by to bylo o neco mensi zlo nez na tech 40, alias vw group guma
a jakou shanis kuzi? podle me to neni zadna vyhra...
a jakou shanis kuzi? podle me to neni zadna vyhra...
Je to uvedeno jako alternativní rozměr pneu. Navíc když si dáš přepočtovou tabulku tak, aby se zachoval aspoň trochu stejný obvod, tak musí použít profil 35.
to ano, ale pri sirce 215... no to je jedno, ja proste mluvim z vlastni zkusenosti, ze cokoliv vetsiho o ty podbehy proste opravdu skrta... ale at si na aute vozi kazdy co chce