Kabrioletak 2,2 16v 108 KW

Odpovědět
lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabrioletak 2,2 16v 108 KW

Příspěvek od lukaskpd » 28 říj 2009, 00:04

jo tka
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Reklama

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 01 lis 2009, 19:06

Tak dnešním krásným ač chladným dnem skončila pro mě sezona a zítra se přezouvá,výkendovou projíždku jsem si užil a udělal jsem si i docela množstvý fotek.Tak jsem si dovolil pár hodit na první stranu.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 01 lis 2009, 19:22

scim budes jazdit?
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 02 lis 2009, 19:42

Tak když je mokrá zima tak občas vyjedu,je pravda že ne moc často,převážně když se udělá hezky tak to projedu a pak zas schovám,ale když už je hodně sněhu atd.tak jezdím škodou octavii II.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 11 lis 2009, 23:27

kabrioletak píše: :D 8) tak nějak,stává se me často když někde zastavím že lidi koukají co to vlastně je,jsou také zmateni těma znakama a většina netuši o jaké auto jde.ktomu take přispívá fakt že takových aster G je u nas jako safranu.
Tohle se nam stava taky docela casto,akorat u nas znaky zadny a kdyz lidi nic neplacnou tak v pohode ale kdyz obcas slysime tipy jako Honda S2000? Honda CRX a buh vi co jeste, tak docela koukame :D
Opel Astra G cabrio 2.2 16V BERTONE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=15484

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 16 lis 2009, 18:47

Tak dneska dostalo cabrio nový olej(kdo maže ten jede. :mrgreen:) plus se skontroloval podvozek zda nástřik za ty roky pořád drží a novej výfuk drží od jara jak má a vše v pořádku 8)
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 17 lis 2009, 12:22

Souhlas, tak to ma byt :-) mimochodem jako vsechny ostatni by me zajimalo jakejma prostredkama lestis auto ze se ti tak blejska :-)

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 17 lis 2009, 19:36

Dík,jinak co se týče těch prostředků,to je tajné :mrgreen: ale nejsi jediný kdo se mě na to ptá,tak to budu muset asi prásknout :roll: :mrgreen:
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 17 lis 2009, 19:42

ja byt tebou takto prasknem 8)
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Frosty a Selča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frosty a Selča » 20 lis 2009, 15:22

lukaskpd: Presne tak :D Prosime

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 22 lis 2009, 13:06

Tak já to teda prásknu no :D objendal jsem si s kámošem nějaké produkty z ameriky,přesněji od téhle firmy:http://www.meguiars.com/
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 22 lis 2009, 13:17

a este jakym hadrom to lestis ja som pouzival svedsku utierku ale to je na prd zanechavaa to dobre skrabance a teraz jak to bude na novo nastriekane tak aby som to neskrabal stym dik
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 22 lis 2009, 16:37

No švedcké utěrky jsou relativně dobré,ale postupem času a hlavně špatným provozem ztráci svou vlastnost a může dojít k tomu jak říkáš drobné škrábance.Každopádně u každé hadry by jsi měl odtrhnout ten štítek na okraji hadry,pak hadru nekroutit ale zmuchlat doklubíčka a mírně stlačit a nechat přirozeně vyschnout a pokud ti jedna hadra nestačí na vytření auta,tak se jich musí pořídit víc a každopádně používat hadru na jeden učel a na čistý povrch.Na vytření spár a hluchých míst,jako třeba vnítřní spáry dveří,spodní prahově plochy u podvozku ,atd.použít už hadru která více méně svou vlastnost ztratila.
Já používám speciální hadru WATER MAGNET která jak už z názvu velice dobře saje vodu,což je první fáze a druhá fáze je,že se pak použije hadra leštící a to SUPREME SHINE a ta karoserii auta vyleští.Ale řeknu ti narovinu,že tu druhou fázi jsem ještě nepoužil,nebod ta první hadra saje tak dobře že karoserie je hned suchá po te první hadře,obzvlášt v létě kdy je teplota vzduchu vysoká.Pak tu mám ještě jiné hadry,ale to je zase na leštění s voskem a tak.
Kdybych ti měl doporučit,tak vemu tyhle dvě hadry,šampon GOLD CLASS a místo houby můžeš použít mycí rukavici MICROFIBER WASH MITT.
Jinak co se týče toho šamponu,tak ten obsahuje kondicioner a asi tím získavá své vlastnosti.Když jsem ho aplikoval poprvé,hned to šlo poznat.Když jsem auto splachoval vodou zanechal nasobě více méně souvislou mokrou vrstvu kterou jsem vysál hadrou do sucha.Výsledný dojem byl že lak měl takový odstín a jas jakoby byl stále mokrý a druhý den jsem navíc spozoroval že se na autě drží výrazně mín prachu než jsem byl zvyklí a celkově se mín špiní než obvykle.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukaskpd » 22 lis 2009, 17:58

a ked voskujes tak scim ja to vetsinou oplachujem na wapkovich myckach cestou to troska vyfuka a zanecha to flaky ktore pom prelestim voskom a lestim to stou svedskou mam nato asi 4 kusi na prelestenie voskom rozlestenie vosku a potom uz uplne docistenie a 4. mam na dvere vznutra a tak nato co pouzivas?

ty stymto utiras vodu po umyti auta? alebo stym to machas?http://www.airbrush-jankovsky.com/microbiber-wash-mitt
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

kabrioletak

Příspěvek od kabrioletak » 22 lis 2009, 18:45

No já už na vapku moc nejezdím.Když jsem dostavěl na zahradě stání pro auta a pergolu tak mám dost místa na umývání zde,tak na vapku jezdím jen když mám zaschlou hrubou nečistotu na karoserii.Jak říkáš že vapkou spláchneš pak jízdou vysušíš a pak přeleštíš,tak jasně tímhle způsobem dostaneš vodu pryč,ale zase nesmí voda uschnout z cela a vytvořit zaschlou skrvnu,taková rozpláclá kapka.Která jde vídět pravda jen zblízka ale to pak není dobře umyté auto,aspon' ja to tak beru,nebod' ja jsem pacient :mrgreen:Prostě na to vysušení potřebuješ vysušujicí hadr,obzvlášt v létě když je teplo tak to jízdou je uschlé hned a proto bych na to radči potom ani nešahal.Když jsem renovoval kadeta tak jsem dával taky nový lak,tak se tak chovám i nadále.Na druhou stranu normálnímu člověku co umýva auto jednou za čas to je jedno ale ten kdo umýva auto každý tyden,tak ten to pozná nebod je to pak náchylnější na udržbu a proto se k tomu musí chovat tak aby si to nepodřel když tak často umývá.Jinak tvůj postup voskování je OK na každou práci jiný hadr. 8)
Co se týče té rukavice tak můžu potvrdit jak se píše na stránkách,velice super jemné vlákna které absorbují opravdu hodně vody,že je pak překvapivě těžká.Umývá se stím docela fajn tak z lehkostí a používám to na umyvání a NE na utírání!!!!!!na utírání jsou ty hadry !!
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz

Odpovědět