Podle počasíkabrioletak píše:tak ještě nevím zda dorazím a také s čím,uvidím zítraSkuti píše:Tak to bys v tu neděli mohl dorazit astrou ne?
Kabrioletak 2,2 16v 108 KW
- Luboš X17DTL
Re: Kabrioletak 2,2 16v 108 KW
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Reklama
- kabrioletak
Luboš X17DTL píše:Podle počasíkabrioletak píše:tak ještě nevím zda dorazím a také s čím,uvidím zítraSkuti píše:Tak to bys v tu neděli mohl dorazit astrou ne?
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
ahoj, no joooooo jsme dva - jednou černý a jednou zlatý. Na srazu se kouknu konečně na tvou astru.
Máš opravdu peknej kousek .
Zatím Čus
Máš opravdu peknej kousek .
Zatím Čus
- kabrioletak
jasně,musíte zajistit supr počasí a jsem tam také rád mrknu na ty vaše skvosty.i na to společné focení.přectavuji si,že by byla pěkna fotka aut vedle sebe stojící tak,že by opisovaly celou kružnici.ale tahle pozice by se musela fotit tak nějak ze vzduchu ale setkani coupátek na jednom místě to bude pohled už se těším.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- kabrioletak
tak jsem v sobotu vyndal kola a pořádně jsem je umyl a odstranil od zatvrdlých nečistot a asfaltu.už se jen čeká na nové gumy na sezonu at se muže přezout a někdy v dubnu samozřejmně podle počasi se nahodi,už aby to bylo.
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
hezky vyleštěný mě to čeká taky, ale jen co bude přijatelnější počasí a zároveň s autem
Pěkná práce, také se chystám na pročištění letních a zimních... Jarová voda jaksi nestačí, hlavně na těch zimních
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- kabrioletak
tak co se týče zimních tak to me čeká také,ale až se oteplí a nasadím letní.už se nemůžu na to dočkat na slunečné výkendové výlety. ja to umívám šamponem na auto.když natrefím na asfaltový vlásek tak ho ručně odstraním,jak jsem měl kadetta tak jsem to občas pročistil technickým benzínem,ale to jsem měl takové propletené kola,na udržbu naročnejší,nyní jsou jen paprsky tak se při každém mytí umyjou dostatečně a asfaltové nečistoty tam tak nezaschnou.AstraMan píše:Pěkná práce, také se chystám na pročištění letních a zimních... Jarová voda jaksi nestačí, hlavně na těch zimních
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
No na těch 17", co mám na léto, tak ty jsou také celkem zajímavé na údržbu... Nejhorší je pročistit konec paprsku v místě, kde začíná límec disku Tam se mě to nepovedlo ani pročistit tempopastou, jarovou vodou, autošampónem... I ty paprsky vypadají trochu zašle ( jako když zmatní lak na karoserii ).
A ty zimní už jsou v příšerném stavu, co se týká vzhledu... Tam jsem zkoušel to a samé a nic, ta špína je úplně zažraná...
Tak můj otec na oboje sehnal nějaký čistič na ALU disky, který mu doporučili v práci... Co jsem viděl výsledky u těch doporučujících, tak ty disky vypadají i jako nové, takže snad to bude fungovat a nerozežerou mě barvu na těch discích
A ty zimní už jsou v příšerném stavu, co se týká vzhledu... Tam jsem zkoušel to a samé a nic, ta špína je úplně zažraná...
Tak můj otec na oboje sehnal nějaký čistič na ALU disky, který mu doporučili v práci... Co jsem viděl výsledky u těch doporučujících, tak ty disky vypadají i jako nové, takže snad to bude fungovat a nerozežerou mě barvu na těch discích
Vezmi ředidlo a je...bud aceton nebo raději tech.benzín Já takhle čistím vše,když se mi nechce leštit
Tak to já si raději počistím... Ale s ředidlem nemám nejlepší zkušenosti, občas bych ho proklel Nejdříve vyzkouším ten přípravek na disky a pak se uvidí...
Bohužel oboje disky mám po předešlých majitelích, takže nemám vůbec jistotu co s nimi kdo dělal V nejhorším půjdou na renovace no, to si pak hodím provaz
Bohužel oboje disky mám po předešlých majitelích, takže nemám vůbec jistotu co s nimi kdo dělal V nejhorším půjdou na renovace no, to si pak hodím provaz
- kabrioletak
Tak jsem se dneska pustil trošku do umytí motoru.nestříkal jsem to vapkou ani horkou párout ale pěkně ručně.tak co na to říkáte?
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- woodoo
- Kontaktovat uživatele:
by se z toho dalo jíst se teď stydím.. mám to zaprasený jan sv*ň ..chválím... mýt tak na to čas...budu to muset přenechat profíkům i s rozleštěním vnějšku...ale až se trochu víc oteplý...
Alu Borbet A, ABS, 4xAirBag, AC Klima, Kůže, sníženo, coupe nárazník, USA budíky a 5.té dveře.....
Čalounění sedadel do Kůže
!!!!Air-Brush!!!!
http://www.woo-doo.eu/
- Hlasuj : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=16&t=15004
No pěkný pěkný..moje auto asi takhle vyleštit nechceš co..
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE
- kabrioletak
Nemusíš se stydět,já nejezdím každý den tak to stejně nemám tak špinavé.woodoo píše:by se z toho dalo jíst se teď stydím.. mám to zaprasený jan sv*ň ..chválím... mýt tak na to čas...budu to muset přenechat profíkům i s rozleštěním vnějšku...ale až se trochu víc oteplý...
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz