Možná že by to chtělo vyzkoušet nějaké jiné, ale znáš to: Proti gustu, žádný...YANEK píše: pěkný je moc hodně vymazlený akorád to fakt děěěsně moc kazej ty zadní lampy kor na týhle tmavý
Sendíkovo "Saten blau" coupe 2,2 16v
- Reklama
- Princ William
fakt super kárka....ale na coupe je to fakt vysoko až moc....chtělo by to fakt snížit. barva je fakt cool nějakou podobnou jsme mívali na MB....na běžným světle skoro černá...až na fakt vostrým slunci bylo vidět jak byla krásně fialovo-modrá ale mělo to fakt jednu "neřest" na tej barvě byl vidět každej škrábaneček a o přednim nárazníku ani nemluvim...jelikož to auto nalítalo za tu dobu co jsme ho měli skoro 230tkm a to většinou po dálnici tak byla na tom nárazníku vidět fakt proměna od pár tečak až po konečné stádium kdy ten přední nárazník byl skoro jak opískovanej..na konci ukazoval tacháč krásnejch 280tkm , nebylo totiž nový když zavítalo k nám ....tak ať jezdí a je fakt že jsem tyhle sedačka taky ještě neviděl....
P.S. já bejt ten rakouskej tatík tak auto na zakázku má určo z20let s nějakou úpravou od steinmetze nebo od irmschera
P.S. já bejt ten rakouskej tatík tak auto na zakázku má určo z20let s nějakou úpravou od steinmetze nebo od irmschera
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
-
- Kontaktovat uživatele:
Autíčko máš voňavý. Na živo je vážně super. Úpravy jsme prodiskutovali, tak doufám, že až se objevíš na dalším srazíku, tak bude na co koukat. Jo a taky snad dáme tu projížďku.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
To jo souhlas, ale podle informací k tomu nedošlo, protože v rakousku se prý platí daň dle výkonu a ne dle obsahu...na druhou stranu důvod prodeje byl "je to slabé chci silnější" teď má prý GT-čkoPrinc William píše: P.S. já bejt ten rakouskej tatík tak auto na zakázku má určo z20let s nějakou úpravou od steinmetze nebo od irmschera
Coupé krásný.
Jen se přidávám k ostatním s těma zadníma lampama. Byly v modě tak před 6 nebo 7 lety. Chromový jsou obzvláště hrůzný. A ještě když přední jsou nádherný origo tmavý xenony. Nic hezčího neznám.
A chrom rámečky v OPC nárazníku taky nejsou můj šálek kávy.
Ale jinak moc hezký,opravdu moc. A poslat jí k zemi by jí taky prospělo.
Jen se přidávám k ostatním s těma zadníma lampama. Byly v modě tak před 6 nebo 7 lety. Chromový jsou obzvláště hrůzný. A ještě když přední jsou nádherný origo tmavý xenony. Nic hezčího neznám.
A chrom rámečky v OPC nárazníku taky nejsou můj šálek kávy.
Ale jinak moc hezký,opravdu moc. A poslat jí k zemi by jí taky prospělo.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
BMW F800S
Ted uz zalezi jen jestli si delas auto pro to aby se libilo tobe nebo ostatnimBerry píše:Coupé krásný.
Jen se přidávám k ostatním s těma zadníma lampama. Byly v modě tak před 6 nebo 7 lety...
Pze to co je v mode asi kazdej neresi Me se libej
LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
- Princ William
jj je to stejný jako v Německu...pojistku platěj dle výkonu a ne jako u nás dle obsahu....hmm a že si fakt polepšila...GT se dělá jen s 2.0l turbem asi došla ke stejnýmu závěru jako bych došel já už u astry jinak fakt super kára tak ať slouží!!!!Sendik píše:To jo souhlas, ale podle informací k tomu nedošlo, protože v rakousku se prý platí daň dle výkonu a ne dle obsahu...na druhou stranu důvod prodeje byl "je to slabé chci silnější" teď má prý GT-čko
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Nejde o to jestli jsou v modě nebo ne. Jde o to jak vypadají. Dřív to bylo nové, takže na to každý koukal jako na zjevení. Postupem času neokoukanost vypršela.-LJ- píše:Ted uz zalezi jen jestli si delas auto pro to aby se libilo tobe nebo ostatnimBerry píše:Coupé krásný.
Jen se přidávám k ostatním s těma zadníma lampama. Byly v modě tak před 6 nebo 7 lety...
Musíš uznat, že se to k autu nehodí a elegantně jako zbytek auta to nevypadá. Pokud se to majiteli auta líbí, je to v pořádku. Jen sem přidal svůj názor..
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
BMW F800S
My máme v naší Astře stejné sedačky, akorát celé v kůži. Jsou to sportovní Recaro a má je málokdo. Nemělo je snad žádné auto prodané v čechách a v cizině byly za mastný příplatek.. My je tam máme, protože máme auto dovezené z německa. Jsou obě kompletně nastavitelné, mají vepředu vysunovací "podložku" pod nohy (celá sedací část se tím prodlouží asi o 10 cm dopředu) a elektrické vyhřívání.Sendik píše:Ahoj všem,
5) Postaveno na zakázku znamená, že to byl dárek tatínka dceři, který byl šéfem v rakouském oplu. Vše je tam originál z fabriky ( tedy kromě těch zadních lamp ) je to zapsané v TP takže žádné dokupování prostě vše origo....mimochod ty sedačky co tam mám jsem ještě v jiné astře neviděl
Musím říct, že se v nich sedí fakt perfektně a i v zatáčkách tě krásně podrží. Jenom si musím dávat pozor, když někoho vezu vzadu
Tak ať slouží
Ps: viděl jsem, že tyhle sedačky lidi sháněli i tady na fóru a byly zklamaní, že nikde nejsou (ani na vrakáči) a když už je někdo má, tak je neprodá, takže jsou prakticky k nesehnání (kromě nových z Opla za neskutečnou cifru - jedna stojí snad 20 tisíc).
Astra G Caravan 1.8 16V r.v.98
- Princ William
no já je tam mam taky (sedí se na nich fakt pěkně, ale v coupe tyhle sedačky zase až taková rarita nejsou....to spíš u mě v 3dv je to celkem rarita je mít celé v kůži...silver edition měl drobet jiný) ale to neni pořád vo čem se bavíme......šlo o to že ta kombinace kůže a látka s tímto vzorem jsem v géčku neviděl...podobnej vzor je v háčku ale ten má zase úplně jiný sedačky
P.S. se ani nedivim že je zde moc lidí nemá.....ten příplatek byl fakt masnej (ke všemu u nás se ani zezačátku nedaly objednat) a ještě stále nejsme tak bohatej stát aby si někdo kupoval nové auto na 2-3 roky....myslim vozidla do střední třídy....tudíž německo má ty astry fakt líp vybavený.....a relativně hodně je tam i na výběr z větších obsahů...u nás je to samá 1.4 a 1.6...1.7 diesel a 2.0di občas se někro prásknul přes kapsu a vzal 1.8 a 2.0dti.... no a jako opc a normoš 2.0 a 2.2 dti si už snad kupoval jen Opel fanatic ...ta cena s nějakou slušnou výbavou se pohybovala...když pominu opc dávno v cenové hladině vectry se slabším motorem
P.S. se ani nedivim že je zde moc lidí nemá.....ten příplatek byl fakt masnej (ke všemu u nás se ani zezačátku nedaly objednat) a ještě stále nejsme tak bohatej stát aby si někdo kupoval nové auto na 2-3 roky....myslim vozidla do střední třídy....tudíž německo má ty astry fakt líp vybavený.....a relativně hodně je tam i na výběr z větších obsahů...u nás je to samá 1.4 a 1.6...1.7 diesel a 2.0di občas se někro prásknul přes kapsu a vzal 1.8 a 2.0dti.... no a jako opc a normoš 2.0 a 2.2 dti si už snad kupoval jen Opel fanatic ...ta cena s nějakou slušnou výbavou se pohybovala...když pominu opc dávno v cenové hladině vectry se slabším motorem
Přesně tak, kůže v coupe je v podstatě klasika, ato v několika kombinacích černá, světla, linea rossa, linea blau, ale tahle kombinace je fakt atyp.......jinak jsem přišel na další malou, ale příjemnou vychytávku, tedy asi ještě si to musím ověřit. Vzhledem k tomu, že sedačky nemají vyhřívání tak tam zřejmě mám nějaký elektrický příhřev v topení nebo něco podobného. Jakmile nastavím na klimě cca 26 °C při úplně studeným autě tak to během cca 1-2 minut topí a tak za 5 minut to musím vypnout, protože se potímPrinc William píše:......šlo o to že ta kombinace kůže a látka s tímto vzorem jsem v géčku neviděl...podobnej vzor je v háčku ale ten má zase úplně jiný sedačky
Má s tím někdo podobnou zkušenost??
Jo tak jako elegantne to moc nevypada kdyz by slo o to to ne to mas pravdu...Berry píše:Nejde o to jestli jsou v modě nebo ne. Jde o to jak vypadají. Dřív to bylo nové, takže na to každý koukal jako na zjevení. Postupem času neokoukanost vypršela.-LJ- píše:Ted uz zalezi jen jestli si delas auto pro to aby se libilo tobe nebo ostatnimBerry píše:Coupé krásný.
Musíš uznat, že se to k autu nehodí a elegantně jako zbytek auta to nevypadá. Pokud se to majiteli auta líbí, je to v pořádku. Jen sem přidal svůj názor..
S tim okoukanim to je tezky, okouka se vsechno casem...obzvlast ted...kdyz je doba netu a muzes mit prakticky cokoliv odkudkoliv.
LittleJohn-
Věci na prodej
Věci na prodej
Nevím co by to mělo mít společného se sedačkama, ale ten motor začne topit docela brzo, žádný ohřev tam podle mě nemáš, bo mi to dělá takySendik píše:......jinak jsem přišel na další malou, ale příjemnou vychytávku, tedy asi ještě si to musím ověřit. Vzhledem k tomu, že sedačky nemají vyhřívání tak tam zřejmě mám nějaký elektrický příhřev v topení nebo něco podobného. Jakmile nastavím na klimě cca 26 °C při úplně studeným autě tak to během cca 1-2 minut topí a tak za 5 minut to musím vypnout, protože se potím
Má s tím někdo podobnou zkušenost??
EX Coupe 2001 2.2 Z22SE