Hehe no jasnyyy, jak jinak nez OPC ze:-) Dekuju:-)Toboo píše:No na mlhovky něják teď nejsou penízky, ale po novém roce, určo budou...jinak taky pěknýý nárazníčekDragonny#16 píše:Moc pekna:-) Peknej naraznik, kde mas mlhovky?
Tobova Astřička Z18XE COUPÉ
- Dragonny#16
::: Opel Astra Coupe 2.2i Bertone Edition :::
::: Opel Astra H Caravan Z19DTH
- Reklama
- Dragonny#16
Hehe no jasnyyy, jak jinak nez OPC ze:-) Dekuju:-)Toboo píše:No na mlhovky něják teď nejsou penízky, ale po novém roce, určo budou...jinak taky pěknýý nárazníčekDragonny#16 píše:Moc pekna:-) Peknej naraznik, kde mas mlhovky?
::: Opel Astra Coupe 2.2i Bertone Edition :::
Hold OPC je OPC...dycky slintám když někde vidim nějáké doplňky od OPC, dokonce sem viděl 5-ti dveřáka komplet v OPC plastech...moooc pěknýDragonny#16 píše:Hehe no jasnyyy, jak jinak nez OPC ze:-) Dekuju:-)Toboo píše:No na mlhovky něják teď nejsou penízky, ale po novém roce, určo budou...jinak taky pěknýý nárazníčekDragonny#16 píše:Moc pekna:-) Peknej naraznik, kde mas mlhovky?
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
kolecka
Ja bych Ti ty kola prodal s Eaglama, tak jesi budes mit na jare zajem, pisni sz.
Toboo píše:Tak to je mi jasné, že tam budou, ale taky za jakou cenu spíš si asi počkám až je někdo bude prodávat nebo se vyloupnou na vrakáči...ale moc bych je chtěltesario píše:Zkus se zeptat přímo v OpeluToboo píše: jj, tyhle 17" bych moc rád sehnal...ale něják bohužel nevím kde, ale moooc se mi líbí!!!!
- kabrioletak
Re: Tobova Astřička Z18XE COUPÉ
Děkuju Děkujukabrioletak píše:krasne cupatko at slouzi
Doufám, že bude poslušně sloužit
- kabrioletak
no to zalezi hlavne na majteliToboo píše:Děkuju Děkujukabrioletak píše:krasne cupatko at slouzi
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Tjn, ale já jsem na něj hodnej i když někdy mu dávám taky pěkně zabratkabrioletak píše:no to zalezi hlavne na majteliToboo píše:Děkuju Děkujukabrioletak píše:krasne cupatko at slouzi
A nemáš v plánu také přidat nějáké foto svého Cabria? Myslím, že by se tu hodilo:)kabrioletak píše:krasne cupatko at slouzi
- kabrioletak
Toboo píše:A nemáš v plánu také přidat nějáké foto svého Cabria? Myslím, že by se tu hodilo:)kabrioletak píše:krasne cupatko at slouzi
no to mas pravdu asi bych mel. ale udelat samostatny forum nez posilat fotky sem ne?ja jsem tady na tom to serveru novy tak jeste poradne nevim jak to tady chodiva
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Z toho si nic nědělej, taky jsem téměř nový tady jen je sem přidej, at se máme čím kochatkabrioletak píše:Toboo píše:A nemáš v plánu také přidat nějáké foto svého Cabria? Myslím, že by se tu hodilo:)kabrioletak píše:krasne cupatko at slouzi
no to mas pravdu asi bych mel. ale udelat samostatny forum nez posilat fotky sem ne?ja jsem tady na tom to serveru novy tak jeste poradne nevim jak to tady chodiva
- kabrioletak
tak jo presvetcil jsi me ale zalozim nove forum tohle je prece na tve krasne autoToboo píše:Z toho si nic nědělej, taky jsem téměř nový tady jen je sem přidej, at se máme čím kochatkabrioletak píše:Toboo píše: A nemáš v plánu také přidat nějáké foto svého Cabria? Myslím, že by se tu hodilo:)
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
Stačí nové téma hned celé nové fórum zakládat nemusíškabrioletak píše:tak jo presvetcil jsi me ale zalozim nove forum tohle je prece na tve krasne autoToboo píše:Z toho si nic nědělej, taky jsem téměř nový tady jen je sem přidej, at se máme čím kochatkabrioletak píše:
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
- kabrioletak