Do milovic zatim vypada ze jedu a stejne te nedam asi nebudu zavodit je tam spatne pridelanej ten pop off ventil a pada to cekam na origo hadici ale neco maliho mozna podniknu:-)jinak to jede jako svi..Princ William píše:fakt parada. doufam ze jedes do milovic ted me ale das co musis mi povozit abych jeste neudelal zase jine rozhodnuti
Semiho nová Astra Coupe - Z20LET
- Reklama
- Princ William
ne jde mi jen o to jestli mi svezes po runwayi sprintovat nemusis ale urcite budem mit motivaci koukal jsem ze by tam mel bejt nekdo s hackem s twintop a jeste turbo.......Zigi píše:Jasný když to budeš honit, půjde to k 10-11l, ale jde o normální jízdu, spotřeba kolem 8l je pohodová!semi001 píše:samozrejme kdyz mu slapnu jde to nahoru mluvim o prumeru na 500 km.ale jak rikam je to neco uplne jineho
PS:Turbína dělá svoje, o tom není pochyb
P.S. mit takovyhle auto tak se neudrzim. uz ted nedodrzuju ani 130 na dalnici proste tak tech 140-145 ale kdyz se mi chce tak pres 200 neni problem letes. tudle se mnou zavodil frantik s vw passat V5 v kombajnu a jelo nam to uplne stejne na rovine cca 5km oba vedle sebe srandy kopec jen se cullil a ja pak sjizdel...... ja rikam mit to turbo tak pod deset nejdu coz by mi docela sra... kdyz nejsem vydelecne respektive nemam trvalej prijem
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
Re: Spotreba
ty si tam byl fakt chvilku chtel jsem jit udelat fotky a vidim ty uz jedes domu. no nic ale barvu mas fakt peknouAvantgarde píše:Cau Semi, hele jak sme se bavili o y spotrebe v Milovicich, kde si rikal ze by mohl byt problem? Diky Petr (stali sme chvilku vedle sebe..)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
Re: Milovice
jo videl jsem ze si nebyl solo. co je s AEAvantgarde píše:Diky, chtel jsem se zdrzet, okouknout Tvoji a Yamokovu astru, ale byl jsem tam s pritelkyni, takze sme si dali jen parek a zas jeli.. Snad priste. Prave sme se bavili ze Semim o tech Tvejch anglech..
Re: Spotreba
Myslym ze si rikal ze se ti obcas rozsviti kontrolka elktroniky motoru coz muze byt i lambda sonda zajel bych na diagnostiku a tam ti reknou vicAvantgarde píše:Cau Semi, hele jak sme se bavili o y spotrebe v Milovicich, kde si rikal ze by mohl byt problem? Diky Petr (stali sme chvilku vedle sebe..)
Rikal jsem mu ze sou fakt dobry nejaky treba ani nemaj misto pro moturek sklapeci ale tyhle ano a vse jde superPrinc William píše: jo videl jsem ze si nebyl solo. co je s AE
- Princ William
jo takhle uz jsem si myslel jak jste to prechvalovali jinak milovice byly super. ve srazech jsem fotky co jsem nafotil a je tam i tvoje karasemi001 píše:Rikal jsem mu ze sou fakt dobry nejaky treba ani nemaj misto pro moturek sklapeci ale tyhle ano a vse jde super
- Avantgarde
- Kontaktovat uživatele:
Milovice
Neboj, zadna kritika, naopak, moc se mi libej.. No ta kontrolka mi blikla asi 2x dyz sem ucil mou lasku ridit na diagnostice to bylo nekdy v unoru, dyz sem menil rozvody a filtry, ale stejne to budu muset asi znovu hodit k doktorovi..
Jo a P.S.: Pry ji mas Semi moc peknou..
- Princ William
tak to jo......Avantgarde píše:Neboj, zadna kritika, naopak, moc se mi libej..
Fakt jo kdes to slysel:-)ty taky hlavne ten lak ale cerna mi staci:-)co diry uz se vyhybas??Avantgarde píše:Neboj, zadna kritika, naopak, moc se mi libej.. No ta kontrolka mi blikla asi 2x dyz sem ucil mou lasku ridit na diagnostice to bylo nekdy v unoru, dyz sem menil rozvody a filtry, ale stejne to budu muset asi znovu hodit k doktorovi..