oFF si zadovazil Turbo
- oFF
- Bydliště: Ivanka pri Dunaji - Metropola (mame metro hned vedla pola)
- Kontaktovat uživatele:
Re: oFF si zadovazil Turbo
Tak astricka dostala mensi upgrade zadnych svetiel, len dufam, ze s tym zeleni nebudu mat problem.
- Reklama
pekná práca sluší jej to
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
pekne to si striekal tie svetla z toho buraneho??? alebo tie tvoje???
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.
Moj S-opel TU
Moj S-opel TU
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
to boli tie z toho buraneho kedze tie boli bledsie a chcel som aby viac viniklo to nenastriekane.Shimmeron píše:pekne to si striekal tie svetla z toho buraneho??? alebo tie tvoje???
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mam stejny motor a pravdou je, ze mu slapu na krk prakticky jenom pokud predjizdim, nebo se mi opravdu chce. Nemam problem s tim jezdit pod 9l/100km a kdyz se drzim zpatky a jedu zasadne na spotrebu, umim se dostat k 8l/100km.oFF píše:Lukas papa to celkom hodne ked idem svizne si to zoberie takych 11L/100km
Kdyz jsem jel na 4. sraz v Hlucine u Ostravy, mel jsem za najezdenych 800km prumer 8,3l, pravdou ale je, ze jsem polovinu cesty z Hlucina jel doslova na spotrebu, protoze jsem nevedel, jestli mi vyjde benzin na Shellku v Moravsky Trebovy. Leju do nej vyhradne VPower...
Ani na 10l/100km jsem se jeste nedostal, natoz vic...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
No já čumím na spotřebu vašich sériovek. Já mám za posledních asi 2000 km průměrnou spotřebu 8,0 l/100km. A to pomalu rozhodně nejezdím. Při úplně běžné, lehce svižnější jízdě po okreskách se dostávám i pod 7 litrů, např. posledně v srpnu Tábor - Brno přes Vysočinu, auto naloženo na 50% a klimatizace zapnuta, byla spotřeba 6,82l/100km. Nejčastěji se ale pohybuju okolo 7,6l/100km. Při hodně svižné jízdě (i s naloženým autem a klimatizací) se dostávám maximálně na průměr 8,4l/100km, což je i má nejvyšší dlouhodobá spotřeba. Jezdím vpodstatě výhradně na OMV Carrera 100 nebo Benzina Verva 100, to jsou nejlepší vyzkoušené benzíny.
Astra Coupé Turbo
- kabrioletak
Marek-my dva by jsme si asi rozuměli,myslím co se týče spotřeby a vzhledem k tomu že postrádam turbo jsem natom ještě trošku lépe
www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
Kabrioleťák: Vzhledem k tomu, že nepostrádám turbo jsem na tom přece jen trošku lépe s výkonem.
Astra Coupé Turbo
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Ja som som mal do Chorvatska kde sme boli komplet nalozeni t.j.4 ludia + plny kufor a spotreba bola 7.4L. Isiel som cely dobu na tempomate 140...
Takze ja si nestazujem nejak na spotrebu. Aj keby mi to zralo 15 litrov za ten vykon to stoji.
Ruprecht:
Ja tomu slapem na krk trochu castejsie asi. Je to silne auto je stavane tak, aby tahalo tak nemam dovod ist na spotrebu. Jedine ked blika kontrolka a benzinka je v nedohladne
kabrioletak:
No to ze postradas turbo ti to zere stale ako 2.2, no to my s turbom ked jazdime kludne a nezapiname turbo stale tak to zere ako 2.0
Takze ja si nestazujem nejak na spotrebu. Aj keby mi to zralo 15 litrov za ten vykon to stoji.
Ruprecht:
Ja tomu slapem na krk trochu castejsie asi. Je to silne auto je stavane tak, aby tahalo tak nemam dovod ist na spotrebu. Jedine ked blika kontrolka a benzinka je v nedohladne
kabrioletak:
No to ze postradas turbo ti to zere stale ako 2.2, no to my s turbom ked jazdime kludne a nezapiname turbo stale tak to zere ako 2.0
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Ta spotreba co pise marek mi prijde dost ulitla, je to v prumeru asi o 2l/100km min a to se mi zda docela dost, na to, ze to ma vytuneny do vyssich vykonu...
Jinak ja s tim ted na spotrebu jezdim, protoze to stalo trochu vic, nez jsem puvodne zamyslel, tak se snazim trochu setrit. Jeste minimalne 2 mesice se z toho budu financne trochu vzpamatovavat...
Jinak ja s tim ted na spotrebu jezdim, protoze to stalo trochu vic, nez jsem puvodne zamyslel, tak se snazim trochu setrit. Jeste minimalne 2 mesice se z toho budu financne trochu vzpamatovavat...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
-
- Kontaktovat uživatele:
a aj tak by ste mi do zakrut nestihali
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
ja som ocakaval ze to bude papat trochu viac ako moja predosla 1.8 16V. A nieje to nic zavratne si myslim. Aj ked setrenie by mi neuskodilo, ale nebudem to silit
brhy...
brhy...
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mi jedna dobra dusa z fora namontovala modul zatvaranie okien pomocou DO pri druhom zamknuti.
Spokojnost odporucam, najlepsie je, ze sa da nechat pootvorene okno ked to zamknem len na jeden krat
Spokojnost odporucam, najlepsie je, ze sa da nechat pootvorene okno ked to zamknem len na jeden krat
teraz si odisiel a uz si na nete ? veru je to prakticka vec, jedna z najlepsich vylepseni co sa da na Gcku dobastlit.
oFF píše:Dnes mi jedna dobra dusa z fora namontovala modul zatvaranie okien pomocou DO pri druhom zamknuti.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
- oFF
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja to mam len cez most je to super, podla mna by si mal zahajit drazbu o ten posledny modul
Pravdupovediac som tomu nedaval velku nadej, ze to pojde aj na coupecku, koli tomu stahovaniu okien, kedze ani to premostenie kablikov nefungovalo. Ale na moje prekvapenie to funguje
Pravdupovediac som tomu nedaval velku nadej, ze to pojde aj na coupecku, koli tomu stahovaniu okien, kedze ani to premostenie kablikov nefungovalo. Ale na moje prekvapenie to funguje