Moje Coupatko X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje Coupatko X18XE1
nadhera.
- Reklama
Taky jsem trochu googloval a dokud nebudou další fotky,tak neuvěřím...Pitman píše:Proc tom ma belgickou SPZ????????.....neni to jen machry machry? 1988 je tvuj rocnik narozeni?
A to musí být Čech? Vždyť to může být cizinec, který umí česky Někdo takový zde je, jen už si nepamatuji kdo, ale je z Anglie myslím a česky umí
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
To by asi nemel bydliste v OrloveAstraMan píše:A to musí být Čech? Vždyť to může být cizinec, který umí česky Někdo takový zde je, jen už si nepamatuji kdo, ale je z Anglie myslím a česky umí
AUTO MOC HEZKÉ,BEZ NÁMITEK ALE ŘEKL BYCH ŽE TO JE NĚJAKÉ PŘEVZATÉ FOTO A AUTO VŮBEC NENÍ V CZ.
I když na těch fotkách jsou domky v komunistickém stylu. No uvidíme. Snad se tady dovíme pravdu.
I když na těch fotkách jsou domky v komunistickém stylu. No uvidíme. Snad se tady dovíme pravdu.
ASTRA LA VISTA
- Zdeněk Lbc
Á, další zapálenej oplista s jedinečnou ASTROU! Tak vítejte a ukažte se na nějakém jarním srazu.
Mě to připadá jako fake.. I když nechápu proč by to někdo dělal.
Hlavně mě ničí ty 100W potkávačky 5000K. Měl sem tu čest se 100W u kamaráda na starším passatu. Ještě měl skleněné kryty světel. Ty to přežily, ale vnitřní zrcadlová plocha totálně upečená a oloupaná. A na světle se nedala udržet ruka..
Takže mám pocit že se 100W žárovkama by se plastový světla Astry G asi roztekly!!!! Jestli je tam někdo má, vyveďte mě s omylu.
Hlavně mě ničí ty 100W potkávačky 5000K. Měl sem tu čest se 100W u kamaráda na starším passatu. Ještě měl skleněné kryty světel. Ty to přežily, ale vnitřní zrcadlová plocha totálně upečená a oloupaná. A na světle se nedala udržet ruka..
Takže mám pocit že se 100W žárovkama by se plastový světla Astry G asi roztekly!!!! Jestli je tam někdo má, vyveďte mě s omylu.
eX Opel Astra G 1,8 16V OPC Styling
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
BMW F800S
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=9217
Třeba tam nemá ty kryty , tím pádem za jízdy se to chladíBerry píše:Mě to připadá jako fake.. I když nechápu proč by to někdo dělal.
Pokud je z Orlové, pak se jistě rád ukáže na ostravském srazu...
Hups, to mě ušlo... Já se na bydliště raději nekoukám, přeci jen sice tam může bydlet, ale pracovně může být častěji jindePitman píše:To by asi nemel bydliste v Orlove
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
Pánove nehraju na Vás žádnou čínu, tohle jsou fotečky přímo co sme ji dotáhli:) Nějaký fotečky mužu nafotit, jenže na zimu mam plechy + police I kdyz to nebude ono tak to tu stejne soupnu at jste si jisti
Astra G coupe X18XE1, ladeny lauf, k&n svice, odstineny primy kit sani GREENyaaaaaaaeh bejbe
K 100w zaroveckam - davam je jen na zimu A jinak ty komunisticke domy jsou na ul. zahradni, parkoviste je u veterinarni ordinace
Astra G coupe X18XE1, ladeny lauf, k&n svice, odstineny primy kit sani GREENyaaaaaaaeh bejbe
a jak se ti na tech policich jezdi....kony1988 píše:Pánove nehraju na Vás žádnou čínu, tohle jsou fotečky přímo co sme ji dotáhli:) Nějaký fotečky mužu nafotit, jenže na zimu mam plechy + police I kdyz to nebude ono tak to tu stejne soupnu at jste si jisti
no jo tak sme se zasmáli no
Tak teda nahod nejaky fotky na plechacich