![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Obrázek](http://s10.postimg.org/qe7rkfxo5/12017717_1026021424086788_8382551572345189556_o.jpg)
Na zkoušku jsem taky koupil novou vůni do auta California scents Malibu melon a musím říct, že to byla dobrá volba
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
DíkyLorenczo píše:Moc krásná holkaa musím uznat dobrá roura
, jaký máš složení výfuku? Pokud bys někdy mohl natočit jak si holka bublá byl bych vděčný
Homologací to má, policie ani STK s tím nema sebemenší problém, jak jsem psal výše, záleží jakýma žárovkama ty čočky osadíš, samozřejmě jako xenony to svítit nebude ale za mě je to lepší jak origo. Já používám žárovky Osram cool blue intense (svítí světle modře a mají homologaci) a nemůžu si stěžovatLifer píše:Ahoj, taky uvažuji o čočkových světlech, jak tady vidím (s černým podkladem a "angel eyes"). Mé původní jsou svařované, několikrát leštěné a už zase zašlé a tyhle se mi moc líbí. Mají homologaci pro provoz u nás kvůli STK? Četl jsem tady na fóru že moc nesvítí... Dělají se nějaké "fake" které nefungují nebo tak něco?
Samolepku jsem objednával od jednoho klubaka přes jeho web, někde na hlavní stránce o tom byl tuším článek a i tady na fóru je o tom vláknoeddie píše:Kráskakde seženu klubovou samolepku? Moje Astra by ji taky chtěla
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |