Muj Drobeček
- martasek81
Muj Drobeček
Tak vas tady zdravim a chtěl bych vam představit sveho noveho Drobečka
Astra Cupe 2.0 Turbo 140kw-chip na 160kw(bylo dělano ve švycarsku tak snad je to pravda)
Rok vyroby 2002 a zatim ma najeto 162000km.Mam ho asi Měsic tak musim zaklepat vše šlape jak ma.Jsem 3 majitel a
je dovezeny ze švycar.Ma to sportovno podvozek KW a vyfuk Remus(no řekl bych že jen posledni dil)
Zatim provedeny jen zakladni opravy a vyměna provoznich kapalin a rozvody budou tento tyden.
Jinak fotky nejsou nic moc Nejsem fotograf a radši jezdim než fotim
Astra Cupe 2.0 Turbo 140kw-chip na 160kw(bylo dělano ve švycarsku tak snad je to pravda)
Rok vyroby 2002 a zatim ma najeto 162000km.Mam ho asi Měsic tak musim zaklepat vše šlape jak ma.Jsem 3 majitel a
je dovezeny ze švycar.Ma to sportovno podvozek KW a vyfuk Remus(no řekl bych že jen posledni dil)
Zatim provedeny jen zakladni opravy a vyměna provoznich kapalin a rozvody budou tento tyden.
Jinak fotky nejsou nic moc Nejsem fotograf a radši jezdim než fotim
- Reklama
Re: Muj Drobeček
moc hezky kousek urcite udelej vic a lepsich foto
- martasek81
Dik.Pokusim se ale jak už jsem napsal nejsem Fotograf
pěkně dlouho čekalo na tebe v rožnově ale aspon jsem to prohnal
Opel kadett gsi 2.0 16v
Opel astra g coupe 2.2 16v linea blu
ale co se mi tam fakt nelíbí je ten výfuk a ten podspoiler to bych dal pryč a ten motor doladil protože tam není ta krytka
Opel kadett gsi 2.0 16v
- martasek81
Copak byl zajem a nakonec jen jizda?Jo ten spoiler je nic moc ale nemusi mě to trapit.Jsem šikula a už jsem ho dokazal
ujebat
ujebat
dalsi martasek ajajj ...jinak auto maš suprove jak vykon tak vzhled takže přeju at´ ti slouží
astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...