Tesariovo coupe turbo Z20LET - nové fotky na straně 1. a 7.
Re: Tesariovo coupe turbo Z20LET - nové fotky na straně 1. a 7.
fotil mi to kamoš a ze známosti mi to udělal zadarmo - jinak cena fotky se pohybuje v řádech tisíců
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
tyjo ja som si myslel ze to robis ty obyc fotakom ale to su krasne fotky to by si mal dat do kalendara
Já bych tak krásný fotky neudělal - je to potřeba umět vyfotit a jak jsem včera okoukal, je na to i plno fíglů jak to nafotit.
S tím přidáním do kalendáře - asi nee.
S tím přidáním do kalendáře - asi nee.
Krasavec, nechceš dat scuka na sucháči?
Astra g Coupe Bertone 1.8 85 kW
Moje kupátko -> http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=18130&hilit=Fajasova
Můj web o oplech -> www.opel-gruppe.cz
Moje kupátko -> http://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=50&t=18130&hilit=Fajasova
Můj web o oplech -> www.opel-gruppe.cz
Zrovna dnes jsem z auta shodil přední i zadní nárazník a půjde to zítra do laku (zadní mi někdo odřel a na předním už nebyl nic moc lak taky), tak leda až koncem týdne, nebo o víkendu.
Re: Tesariovo coupe turbo Z20LET - nové fotky na straně 1. a
Fotečky fakt super klobouk dolu ,ale ono de HDR i bez nastavení expozice já si upravuju expozici až v počítači ale musíš fotit do rawu nebo toho co má nikon ted nevim tis tiff tak nějak pro toho kdo to chce zkoušet a naučit se je to jednoduší mrkni na moje hdr mám jich víc ale tak namátkově http://img823.imageshack.us/i/pb21g6594.jpg/
Tak dnes jsem se konečně dočkal nových alu, v pátek je chci nasadit na auto, tak snad budou vypadat dobře i na autě
V krabici vypadají luxusně tak, když se nasadí na krásný auto, nemůžou vypadat jinak.. snad jen líp
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
ex autíčko: Mazlik = Opel Astra G Caravan 1,8 16v Comfort
Dnes nasazeny nový alu. Vzhledově je to jiný než bývalý originály turbo (ty jsou na rovnání), tak snad vydrží nějakou dobu na těch našich silnicích bez újmy.
No neříkal sem to?? Sluší
Opel Meriva A 1,4 16v Twinport
Ty kola jsou teda supeeer !!
Tak dnes se naše (moje a manželky) garáž rozrostla o další přírůstek. Jedná se přímo o TENHLE kousek. Takže já si můžu uspořádat soukromej sraz coupátek, kdy se mi zlíbí