LadaW a jeho coupé Z22SE
- Reklama
Nepraktické??? je pravda, že na dlouhé jízdy se čtyřčlennou rodinou to není na vožení tvárnic také ne, ale pro mě jako pro mladého chlapa co má jen přítelkyni a sem tam velkou tašku je to ideální... na coupé to má obrovský zavazadlový prostor. Myslím, že oktávka sedan nemá kufr vetší než právě coupe. Při své výšce skoro 190cm se vejdu úplně v pohodě a střední člověk bude mít na zadní sedačce ještě dost pohodlí. ... tak že s tou nepraktičností bych byl opatrnější...Majla píše:Coupé je hezké, ale dosti nepraktické Druhé auto jako "kočkolap", bych ho bral všemi 10
Astra coupe BERONE - 2.2 16v 147 koní, 17´´225/40, interiér černá kůže, 4x airbag, ABS, ESP, Bertone sportovní podvozek, sportovní sedačky, Remus zadní tlumič, Tempomat, vyhřívaná sedadla, bord PC, CD changer, klimatizace....
já mám 192 a sedne si za mě možna 5 letý dítě, i když kupé bude asi vzadu větší než 3dvLadaW píše: Při své výšce skoro 190cm se vejdu úplně v pohodě a střední člověk bude mít na zadní sedačce ještě dost pohodlí. ...
Znám ženský co se chytly na chlapy co je skopali, ale takovou co se chytla na knížky jsem ještě neviděl
Přesně tak, stručně, jasně, výstižněSweet píše:No je fakt že nepraktické je, ale jenom díky nastupování. Co se týká ale místa, tak je super, protože je to vlastně sedan a navíc jen 4 místnej. Měřím 189cm a vzadu se mi cestuje úplně skvěle.
Astra coupe BERONE - 2.2 16v 147 koní, 17´´225/40, interiér černá kůže, 4x airbag, ABS, ESP, Bertone sportovní podvozek, sportovní sedačky, Remus zadní tlumič, Tempomat, vyhřívaná sedadla, bord PC, CD changer, klimatizace....
- kabrioletak
- Ruprecht
- Kontaktovat uživatele:
Re: LadaW a jeho coupé Z22SE
Jednoznacne souhlas a jednoznacne libi Taky mam takovy, jen s jinym motorem...
Jo a jednoznacne prakticky - pokud nevozim rodinku kazdy den, nepotrebuju zadni dvere, kdyz tam nekdo naseda maximalne 1x za 10 000 let...
Jo a jednoznacne prakticky - pokud nevozim rodinku kazdy den, nepotrebuju zadni dvere, kdyz tam nekdo naseda maximalne 1x za 10 000 let...
Opel Astra coupe Bertone 2.0L Turbo - Galerie
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L
Opel Vectra Vauxhall Caravan 2.0L