Rakdorsovo černé coupe X18XE1 Coupé
Rakdorsovo černé coupe X18XE1 Coupé
Chtěl bych Vám představit svůj nový vůz, černé coupátko.
Jedná se o vůz Astra Coupe 1.8 ,motor X18XE1
r.v. 2000,auto bylo dovezeno na objednání z Německa
Výbava: ABS,TC,ESP,palubní počítač,klimatizace,el.okna,kožený interiér,4 airbag,4x kotouč, 17" litá kola BBS/ 215/40 R17,mlhovky
Provedené úpravy: snížení podvozku o 4cm,autorádio s DVD obrazovkou Alpine+ zásobník DvD Kenwood,repro X-Plód,GPS navigace,koncovka výfuku,znak OPC na výku kufru,sportovní volant Opel,chromové kroužky topení
Jedná se o vůz Astra Coupe 1.8 ,motor X18XE1
r.v. 2000,auto bylo dovezeno na objednání z Německa
Výbava: ABS,TC,ESP,palubní počítač,klimatizace,el.okna,kožený interiér,4 airbag,4x kotouč, 17" litá kola BBS/ 215/40 R17,mlhovky
Provedené úpravy: snížení podvozku o 4cm,autorádio s DVD obrazovkou Alpine+ zásobník DvD Kenwood,repro X-Plód,GPS navigace,koncovka výfuku,znak OPC na výku kufru,sportovní volant Opel,chromové kroužky topení
Naposledy upravil(a) Rakdors dne 04 kvě 2009, 10:20, celkem upraveno 16 x.
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Coupé je nádhera a ještě h tomu v černé
Naposledy upravil(a) genius0011 dne 06 pro 2008, 21:26, celkem upraveno 1 x.
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip
-
- Kontaktovat uživatele:
Coupe je prostě Coupe. Ať je to barva jaká chce, tohle auto je prostě parádní. Chce to více fotek.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
Všem děkuji za pochválení auta a za hezké přivítání.
Omluvte prosím občasné chyby,jelikož se v tomto pohybuji krátce.
Jinak Honzzo máš pravdu, auto jejiž k vidění u bratra. Moc se líbilo a tak jsem si ho pořídil také, k mému štěstí jsem ho sehnal v moji oblíbené černé .
Majesty: souhlasím s Tebou, coupečka jsou tvarově moc hezké a ta barva už je na druhém místě,fotek mám za dnešek málo,ale jistě časem doplním
Takže díky a doufám že tu spolu ještě lecos prohodíme a snad se i na nějakém ze srazů potkáme.Jirka mi říkal o chystaném srazu coupé-cabrio,kde bych nerad chyběl,nebo na některém z Astra srazů.
Omluvte prosím občasné chyby,jelikož se v tomto pohybuji krátce.
Jinak Honzzo máš pravdu, auto jejiž k vidění u bratra. Moc se líbilo a tak jsem si ho pořídil také, k mému štěstí jsem ho sehnal v moji oblíbené černé .
Majesty: souhlasím s Tebou, coupečka jsou tvarově moc hezké a ta barva už je na druhém místě,fotek mám za dnešek málo,ale jistě časem doplním
Takže díky a doufám že tu spolu ještě lecos prohodíme a snad se i na nějakém ze srazů potkáme.Jirka mi říkal o chystaném srazu coupé-cabrio,kde bych nerad chyběl,nebo na některém z Astra srazů.
- kabrioletak
Děkuji za přivítání,ano bratr mi vzkázal,děkuji moc.
Jsem rád že se Ti líbí,dlouho jsem vybíral,a nakonec snad i dobře vybral.
Líbilo se mi i cabrio jaké máš Ty(mimochodem to Tvoje je také moc hezké)ale vzhledem k tomu,že denně jezdím a to i v zimě tak jsem od něj upustil,ale na léto by bylo jistě super.Teď jsem s coupéčkem spokojený.
Jsem rád že se Ti líbí,dlouho jsem vybíral,a nakonec snad i dobře vybral.
Líbilo se mi i cabrio jaké máš Ty(mimochodem to Tvoje je také moc hezké)ale vzhledem k tomu,že denně jezdím a to i v zimě tak jsem od něj upustil,ale na léto by bylo jistě super.Teď jsem s coupéčkem spokojený.
Vítej mezi námi, doufám že budeš s Astrou stejně tak moc spokojen, jako většina z nás Jinak pěkné disky, mám připravené podobné na příští letní sezónu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Vítej do "rodiny" ... musím říct, že je to krasavec.
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
- Princ William