Markovo Coupe Turbo Projekt Opel Stufe I
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný autíko. Taky bych chtěl mít dostatek financí na ladění motůrku a zvyšování výkonu. To by mě taky bavilo.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
- Princ William
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TY fotky jsou neskutecne supr, cim bylo foceno?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Díky všem za pozitivní ohlasy. Fotky auta dělal kamarád profík fotograf s nějakou drahou mašinou. Díly jsem fotil sám běžným digitálem (rozdíl jste určitě poznali).
Jinak musím opět napsat - jízda se samosvorným diferenciálem je vážně jiná liga. To co píše výrobce (Quaife) je slovo za slovem pravda. Této investice, byť veliké, nelze litovat. V kombinaci se zvýšeným výkonem, sportovní spojkou, upgradem brzd, zdařilou kombinací sportovních pružin a tlumičů atd. (viz popis auta) to posunulo limity auta hodně kupředu. Jen se přiznám, že těch 230 koní bych měl radši atmosférických než turbem dopovaných - chybí mi přesnější dávkování výkonu plynem a pořádný zvuk motoru (měl jsem předtím V6). Ale jinak jsem s Astrou dost spokojen. Je to opravdu povedené auto - a že jsem už aut projel hodně (a nemyslím tím Fiat Panda či Daewoo Matiz).
Tesario: vypínání ESP/TC Plus už vpodstatě nepoužívám - diferenciál pracuje tak, že kola téměř neprokluzují.
Jinak musím opět napsat - jízda se samosvorným diferenciálem je vážně jiná liga. To co píše výrobce (Quaife) je slovo za slovem pravda. Této investice, byť veliké, nelze litovat. V kombinaci se zvýšeným výkonem, sportovní spojkou, upgradem brzd, zdařilou kombinací sportovních pružin a tlumičů atd. (viz popis auta) to posunulo limity auta hodně kupředu. Jen se přiznám, že těch 230 koní bych měl radši atmosférických než turbem dopovaných - chybí mi přesnější dávkování výkonu plynem a pořádný zvuk motoru (měl jsem předtím V6). Ale jinak jsem s Astrou dost spokojen. Je to opravdu povedené auto - a že jsem už aut projel hodně (a nemyslím tím Fiat Panda či Daewoo Matiz).
Tesario: vypínání ESP/TC Plus už vpodstatě nepoužívám - diferenciál pracuje tak, že kola téměř neprokluzují.
Naposledy upravil(a) marek dne 16 srp 2014, 11:13, celkem upraveno 2 x.
Astra Coupé Turbo
- kabrioletak
Re: Markovo Coupe Turbo Projekt Opel (172 kW / 365 Nm)
Krasavice. Ta odtrhová hrana na zadním víku je bohovská. Je to decentní doplněk který se mi líbí snad na každém autě.
ASTRA LA VISTA
Fotky motoru
Naposledy upravil(a) marek dne 26 srp 2009, 21:12, celkem upraveno 1 x.
Astra Coupé Turbo
Re: Fotky motoru
Moc hezky vypucovaný, k tomuhle by se dalo napsat "leštím, ale nejezdím"