Astra G Coupe, 1.8 16V

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo » 16 čer 2008, 23:31

levelman píše:
poklice?
:D Sorry, jazykova bariera, co myslis? tie stredove kolecka s logom Opel?
nene já myslel kryty kol-poklice tohle (-tohle nejsou přesně ty co mám já) středová kolečka s logem opel nemám sorry :)

ale třeba ti pomůže tenhle odkaz:
Znaky opel na kola
Astra G 1,8 16V Z18XE polární modř 5dv a kilowatt hudby:-)

:arrow: Diablova tmavě modrá Astra
:arrow: Zvěrstvo:-D

Reklama

levelman

Příspěvek od levelman » 21 čer 2008, 00:49

Ludia povedzte mi ako sa mam psychicky vyrovnat so skrabancami. Vcera mi nejaky kokot zrejme klucom poskrabal lak na pravej strane. Keby som pri tom bol tak mu polamem ruky.. Existuje sposob ako to zakryt? Celkovo rozmyslal som ze nieco nasporim a dam prestriekat cele auto na cierno. Cierna astricka bude vyzerat super..Kolko to asi moze stat, ma niekto prehlad o cenach? .. Dik .. :roll:
Opel Astra Coupe 1.8 16V

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 21 čer 2008, 00:59

Zkus nejdříve ty škrábance přejet TEMPO pastou. Pokud to nepomůže, tak si kup leštěnku TurtleWax COLOR MAGIC PLUS+. Je to barvou obohacený vosk ( máš na výběr z několika barev a já si samozřejmě vybral stříbrnou, když mám i stříbrnou Astru :wink: ) + je k ní barevná tužka k zakrytí hlubokých škrábanců )...

Ale být Tebou, tak bych se do celolaku nepouštěl jen kvůli škrábancům... Mě to sice taky štve, ale musím to brát i z té stránky, že Astra hold stojí na parkovišti před panelákem, takže se tomuto nevyvaruji... Naopak bych byl ještě více nasraný, kdybych měl nový lak a den na to to udělal někdo znovu :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

levelman

Příspěvek od levelman » 08 zář 2008, 16:22

Po dlhsom case sa objavil problem ktory sam neporiesim tak sa chystam opytat o radu.. totiz obrubniky tuto v metropole a ine jamy sposobili ze mi odpadol plast zo spodu predneho naraznika- sice ho mam ale je velmi ohybny a skoro vobec nedrzal ako mal- preto aj odpadol, naspet ho nedokazem dat a obavam sa ze by odpadol znovu, len by som ho potom uz ani nenasiel. Aj druha polovica drzi len silou vole.. Obrázek
Totiz asi pojdem v sobotu do ofiko servisu ale nemam ani potuchy kolko moze ten plast stat- pripadne ci ho niekto nevie zohnat inak/ resp ci niekto nepredava. Popravde ani neviem ako to nazvat no viete si predstavit ze to vyzera zle ked tam druha polovica je a tato nie... dik za any info
Opel Astra Coupe 1.8 16V

langdon2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od langdon2 » 08 zář 2008, 16:32

To sa vola lizatko...a dostat to ze vraj aj v Autokelly....tusim mi niekto spominal ze polovica stoji 750sk....neviem...ja to tam nemam vobec, a uz 3/4 roka to neviem zohnat.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999

levelman

Příspěvek od levelman » 08 zář 2008, 20:03

nj vidim to tak ze tuto sobotu to pojdem checknut do Autotrendu a aspon dam vediet ze kolko za to chcu :) s polovicou lizatka predsa nebudem chodit :D
Opel Astra Coupe 1.8 16V

levelman

Příspěvek od levelman » 10 zář 2008, 16:12

No v Autotrende mi povedali ze jedna polovica "lizatka" stoji 2700 Skk ,- podla mna su tak trosku jebnuti (subjektivny nazor... ) skusim este inde :/
Opel Astra Coupe 1.8 16V

Odpovědět