Markovo Coupe Turbo Projekt Opel Stufe I
Zdravím všechny a děkuji za chválu. Auto však bude ještě mnohem lepší, protože po dlouhém rozhodování a zjišťování informací jsem si teď objednal za velký balík samosvorný ATB diferenciál Quaife a kompletní sportovní spojku Sachs Race Engineering. Montáž bude sice až v létě, ale už se moc těším. Konečně přenesu všechen výkon na silnici! V kombinaci s vypínáním TC Plus/ESP to bude brutální vylepšení jízdních vlastností, výkonů a hlavně zábavy. Stejný diferenciál montovali továrně do kultovního Fordu Focus RS.
Astra Coupé Turbo
- Reklama
Quaife je šnekový diferenciál (jako Torsen), takže to kopání do volantu není tak strašné jako u lamelových diferenciálů. Jinak s tím počítám - Astra Coupé alespoň trochu "zdrsní", což je jen dobře, protože při vší úctě je to dosti měkké auto. I ve verzi Turbo.
Všechen výkon na silnici jsem myslel obrazně - máš pravdu, bude lepší napsat více výkonu. Ale o hodně více.
Všechen výkon na silnici jsem myslel obrazně - máš pravdu, bude lepší napsat více výkonu. Ale o hodně více.
Astra Coupé Turbo
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak v tom teda bude svezeníčko... škoda že nevidím fotky.. nějak nenajíždějí. Ať už auta, tak úprav v něm..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- kabrioletak
Pár novějších fotek
Nějaké nové obrázky plus fotky ATB diferenciálu Quaife (je boží!), spojky Sachs Race Engineering a výfuku Simons SportSystem před montáží. Pro zajímavost.
Astra Coupé Turbo