Sweetova Astra G Coupe 1,8i 16V a Caravan
Sweetova Astra G Coupe 1,8i 16V a Caravan
Tak se konečně dostávám k fotkám mých mazlů. Zatím jen ochutnávka zítra dodám další.
Popis: Astra G Coupe 1,8i 16V (92kW/125k) r.v.1/2005 do provozu 6/2005
4x airbag, ABS, ESP, TCS, digitální klimatizace, tempomat, pal.poč.,rádio CDR 500 s ovládáním na volantu, sportovní sedadla výškově stavitelná včetně bederních opěrek, výškově a podélně stavitelný volant, kůží obšitý volant, el. okna, el. ovládaná a vyhřívaná zrcátka, dvojité centrální zamykání, alarm, Alu kola zimní 16" OPEL, letní 17" OPEL, Termo přední okno.
Najeto 47.000km, druhý majitel ( první majitel OPEL ČR) , koupeno v ČR, serviska řádně vyplněná.
Kupátko je na prodej, bohužel.
Popis: Astra H Caravan Enjoy 1,9CDTi (88kW/120k) r.v.6/2007
Digitální klima, tempomat, pal.poč.,sedadla RECARO vyhřívaný, obě stavitelný s bederními opěrkami, loketní opěrka, parkovací asistent, dešťový senzor,rádio CD30MP3 s ovládáním na volantu, kůží obšitý volant, zatmavená boční a zadní okna, flexorganizér, ABS, ESP,TCS, 4xairbag, zadní křídlo, letní ALu 16" Ronal R47, Termo přední okno.
Teď byla na první prohlídce na 30.000km
Popis: Astra G Coupe 1,8i 16V (92kW/125k) r.v.1/2005 do provozu 6/2005
4x airbag, ABS, ESP, TCS, digitální klimatizace, tempomat, pal.poč.,rádio CDR 500 s ovládáním na volantu, sportovní sedadla výškově stavitelná včetně bederních opěrek, výškově a podélně stavitelný volant, kůží obšitý volant, el. okna, el. ovládaná a vyhřívaná zrcátka, dvojité centrální zamykání, alarm, Alu kola zimní 16" OPEL, letní 17" OPEL, Termo přední okno.
Najeto 47.000km, druhý majitel ( první majitel OPEL ČR) , koupeno v ČR, serviska řádně vyplněná.
Kupátko je na prodej, bohužel.
Popis: Astra H Caravan Enjoy 1,9CDTi (88kW/120k) r.v.6/2007
Digitální klima, tempomat, pal.poč.,sedadla RECARO vyhřívaný, obě stavitelný s bederními opěrkami, loketní opěrka, parkovací asistent, dešťový senzor,rádio CD30MP3 s ovládáním na volantu, kůží obšitý volant, zatmavená boční a zadní okna, flexorganizér, ABS, ESP,TCS, 4xairbag, zadní křídlo, letní ALu 16" Ronal R47, Termo přední okno.
Teď byla na první prohlídce na 30.000km
Naposledy upravil(a) Sweet dne 15 kvě 2008, 09:29, celkem upraveno 7 x.
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
- Reklama
Astra H není moje ale tchánova. Dost často se sní svezu a navíc sem mu jí dával dohromady, protože ji samozřejmě kupoval u mne. Ale on po 3 - 4 letech obnovuje vozový park, tak už se na ni těšim. Takže ji tak trochu považuji za svou.Defender píše:Já jsem ani nevěděl že máš Háčko, fakt pěkný a to teprve musí být svezeníčko i když ty komba
OPEL ASTRA G Coupé 1,8i 16V r.v. 2005
( PRODÁM )
( PRODÁM )
- Princ William