Xenony a povinne ostrikovace

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Dzastik
Kontaktovat uživatele:

Xenony a povinne ostrikovace

Příspěvek od Dzastik » 29 srp 2008, 19:41

Dost se tu na foru pise o prestavbovych sadach na predni svetla - vymena klasickych zarovek za xenonove. Chci se zeptat, jak to vetsina lidi resi s (ze zakona) nutnou pritomnosti ostrikovace techto xenonovych svetel. Premyslim nad tim, ze bych si na svou Astru koupil Angel Eyes a xenonove vybojky, jenze se bojim toho, ze kdyz na aute nebudou ostrikovace, budu dostavat pravidelne pokuty od Policie ČR a co je horší, že auto neprojde technickou kontrolou... Muze mi nekdo zbehly poradit co s tim? Da se ostrikovani svetel nejakym zpusobem koupit ci vyrobit?? Diky moc za kazde vyjadreni k tematu.

Reklama

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 29 srp 2008, 20:12

:wink: no nejen ostřiky na stk tě vyhoděj i zato že nebudeš mít automatickej náklon světel jinak ostřiky a všechno ostatní se dá dokoupit já to ted kupoval ty trysky do nárazníku stojej kolem litru zbytek netušim
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 29 srp 2008, 20:30

Když bych měl xenonové výbojky, tak bych před stk zase tam dal zpět originál žárovky. Policie nemusí poznat, že tam máš výbojky.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 29 srp 2008, 20:37

lidi co blázníte policie tohle fakt neřeší jestli máte ostřikovače u xenonů nebo ne? :lol: to už by musel být fakt nějakej...mag...... :!:
PS: to vím fakt jistě....problém by byl asi jen na STKáčku! ale si myslím hledat to ted nebudu že u xenonových výbojek ostřikovače být nemusí...ale jen u origo xenonu :wink: teď nevím :?

manli2

Příspěvek od manli2 » 29 srp 2008, 20:51

co je to policie čr? co je to stk? :?
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Z22SE

Příspěvek od Z22SE » 29 srp 2008, 20:52

YANEK píše::wink: no nejen ostřiky na stk tě vyhoděj i zato že nebudeš mít automatickej náklon světel ...
bohužel je to přesně tak a platí to i pro přestavby....

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 29 srp 2008, 21:04

manli2 píše:co je to policie čr? co je to stk? :?
to si děláš srandu že? :lol:

hledejte viz Předpis EHK 48, vyhláška 341/2002 mě už bolí oči... :)

manli2

Příspěvek od manli2 » 29 srp 2008, 21:11

:o :lol:
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 30 srp 2008, 09:01

vás vyhoděj už jenom kvůli tomu že ty přestavbový sady nejsou homologovaný...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

nooeell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nooeell » 30 srp 2008, 09:47

Vojta píše:vás vyhoděj už jenom kvůli tomu že ty přestavbový sady nejsou homologovaný...

A proč chodit na stk s xenonama,když to jde s origo žárovkama ne?

Salám

Příspěvek od Salám » 30 srp 2008, 17:07

Nedávno jsem jel v noci jak pršelo a proti mě jel jakýsi citroen s origo světlama a evidentně tam měl místo žárovky tu výbojku..pár vteřin jsem jel naprosto poslepu, páč to oslňovalo jako prase..ty světla na to prostě nejsou stavěné a ten rozptyl i u seřízených světel je docela velký.
Už jsem to tu psal víckrát, ale magory, kteří si dají xenon do obyč.světel bez aut.seřizování bych nechal zavřít...je to prasárna maximálního kalibru.

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

sadf

Příspěvek od lukaskpd » 30 srp 2008, 17:22

salam nemozes hadzat do jedneho vrreca niektory to maju zostelovane tak jak to m a byt u mechanikou tak to ta nemoze oslnovat a ked nejaky magor s halogenami ktory to nema zostelovane tak ci tak oslnuje i bez xenonou takze zalezy jak to mas zostelovane
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 30 srp 2008, 18:06

Lukáši rozhodně bych netvrdil že když máš seřízená světla, tak že nebudeš oslňovat protijedoucí řidiče :wink:

Kamarád má seřízená světla na svoji Octavii, má samozřejmě původní světla a do nich narval xenonové výbojky... Z počátku jsme zkoušeli to oslňování a v určitých chvílích bylo úplně jedno, zda je měl seřízené nebo ne. Stačilo aby jel po větších nerovnostech na silnici a taky oslňoval jako prase :roll: Naštěstí asi měl světlou chvilku a nechoval se jako škodovácký nezdvořák :D :arrow: Po pár dnech si vyjednal u svého soukromého automechanika aby mu dodělal automatický náklon... Sice i dnes když se občas setkáme, tak mě připadá že chvilkama oslňuje, ale rozhodně je to mnohem lepší a snesitelnější :wink:

Proto jsem si do dnes nedal xenony do svojich HELLA BLACK MAGIC, protože bych si připadal jako pako, kdybych jel konkrétně v Kolíně po té zk**vené silnici směrem LIDL - AGIP ( na Novou Ves a Pňov ), kde to chvilkama vypadá že na protijedoucí řidiče blikáš dálkovými :roll: A navíc bych ještě chtěl řešit ostřikovače a automatický náklon :arrow: což by se mě příšerně prodražilo, takže se spokojím s výbornou kvalitou PHILIPS BLUE VISION :lol:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Salám

Příspěvek od Salám » 30 srp 2008, 18:28

8) 8) 8)

lukaskpd
Kontaktovat uživatele:

sd

Příspěvek od lukaskpd » 31 srp 2008, 00:30

cav len nechapem preco to tak moc vam vadi keby mam i origo xenony tak by som asi neoslnoval podla vas lebo vy tu vypravate iba o tom ye co su to ya dementov co to rvu do AE ja vtom nevidim problem a zas na druhu stranu halogeny su onicom preto tam davaju xenony aby videli takze mne to je jedno a zas to tak neoslnuje abz ste stoho robili tregediu ked nejaky blbec necha rosvietene dialky tajk to uz oslnovanie je a poriadne a to nikomu nevadi
Neuč se, život tě nauči !!!! :)
Obrázek Lukaskpdova Astra G Obrázek
1.7TD ( 17DTL ) + CHIP
Obrázek
www.jkcolor.iplace.cz/

Odpovědět