Demontáž vnějších zrcátek
Demontáž vnějších zrcátek
Zdarec, nedemontovali jste někdo náhodou vnější zpětný zrcátka? V knížce jsem našel sice postup jak to zrcátko vydělat, ale nejde ven. Má se zatlačit na horní pravé straně nadoraz a vytáhnout pomocí dolní levé strany. Ale vytáhnout ani nijak vycvaknout mi dejde. Nechci ho zlomit tak jsem za to nějak moc nerval. Odlepuje se mi zrcátko z toho gumovýho nebo plastovýho držáku a chci to přilepit. Díky
Astra G 1,6 16V 2001 Z16XE
- Reklama
Zevnitř vycvakneš ten plastovej trojůhelník (repro), odšroubuješ šroub/y, odpojíš konektor a pak ho z druhý strany (z venku) vytáhneš
Jde někdy docela z těžka, protože jsou tam takový plastový hmoždiny (jsou nasunutý na těch tyčkách se závitama) s protikusama, který ti to zrcátko podrží při spětné montáži
Snad se to dá z mýho psaní alespoň nějak pochopit
PS: Tak sem si to přečetl ještě jednou a tobě jde asi o to, jen vytáhnout to zrcadlo ze zpětnýho zrcátka
, takže kdyžtak sorry 

Snad se to dá z mýho psaní alespoň nějak pochopit

PS: Tak sem si to přečetl ještě jednou a tobě jde asi o to, jen vytáhnout to zrcadlo ze zpětnýho zrcátka

Mobil : 602318645
Re: Demontáž vnějších zrcátek
Dělá se to přesně jak píšeš.Tímto způsobem sem to sundal i já (ikdyž sem čekal že to praskne).Dejv666 píše:Zdarec, nedemontovali jste někdo náhodou vnější zpětný zrcátka? V knížce jsem našel sice postup jak to zrcátko vydělat, ale nejde ven. Má se zatlačit na horní pravé straně nadoraz a vytáhnout pomocí dolní levé strany. Ale vytáhnout ani nijak vycvaknout mi dejde. Nechci ho zlomit tak jsem za to nějak moc nerval. Odlepuje se mi zrcátko z toho gumovýho nebo plastovýho držáku a chci to přilepit. Díky
to delal a kdyz vyndavas ten predni trojuhelnik tak tak mozna odlomis vevnitr ty plastove cudliky ktere drzi ten plast,ale nezoufat v oplu je prodavaji a kus 6 kc. ja osobne ulomil 3
a vse v pohoode

Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
Ahoj,nevíte prosím někdo, jestli je zaměnitelný ten černý plast, na kterém drží lakovaná část zrcátka z manuálního na elektrické? Uf, to je makačka se vymačknout
Mám elektrické a u něj ulomenu tu vrchní černou část, která vlasně tvoří "tělo" zrcátka...a kupovat nové v elektrice je celkem drahá sranda...díky

Mám elektrické a u něj ulomenu tu vrchní černou část, která vlasně tvoří "tělo" zrcátka...a kupovat nové v elektrice je celkem drahá sranda...díky