cafte odbornici mam takyto poblem, dost mi piskaju klučky pri otvarani dveri. Lezie mi to dost na nervy tak ak viete tak poradte ako to odstranit, ci to mam rozobrat namazat a jak to rozobrat...
a mně už kličky nepiskaj dal jsem na radu co psal SPERMIN...střikni si silikon přes otvory po klikách, nebo vyšroubuj jeden šroubek mechanismu a přes něj po 2 dnech to přestalo
Taky sem jeden z pískačů klik a jebe me to jako nejaka skodovka, prosim jakej mam koupit silikon presne? Nebo co mam rict v krámě jen silikon prostě? a nezaslal by nekdo foto kam to nastrikat? nebo jakej sroubek povolit? Dikes
hele vyfotte mi nekdo ten silikon co na to davate? Ja mam asi zkresleny predsstavy co to silikon je? to preci neni zadny mazadlo nebo tak, kdyz ztvrne tak je to tuha hmota a kdyz to tam najebu a vono to ztvrne tak uz s klikama nehnu
Je to slikonový olej.. koupíš ho kdekoliv za pět peněz... naní to silikon co baby používají na kozy... Je to jen na bázi silikonu, ten totiž odpuzuje vodu a dobře ulpívá, tak je na to dobrý..
Moje Astrina 1,7DTi Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem.... A je vám jasné, že:"Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."