zdravím,na tebe jsem spoléhal,no nic,šroubovákem jsem pouze držel to tlačítko v opěradle v pozici zajištěno,nic víc,ale co se té eletriky týče,ještě se znovu podívám,ale pod tou opěrkou,pod otvorem do zavazadlového prostoru je v polstrování vidět kabeláž,né pod sedákem,nýbrž pod tím polstrováním opěrky,si vážně nevymýšlím,nevím k čemu to je kam to vede,zítra to ještě zkouknu,nechci být za mluvku,jinak jsem z opěradlem zkoušel bouchat,vždy zacvakne zajistí se,ale vše stejné,krajní pásy jdou,prostřední ani tuk,bych se z toho,no raději pššt,asi budu zhánět celé funkční opěradlo,stejně děkuji.Zdeněk Lbc píše:V zadním opěradle nikdy žádná elektriky nebyla. Máš asi zaseknutou západku. Rozhodně nedoporučuju do navyjáku pásů lést se šroubovákem. Zkus pořádně dorazit opěradlo do zadní pozice. Může to být jen špatným sklonem opěradla a západka nepovolí. Můžeš pás zkusit i povytáhnout jako dozadu. Hodně štěstí.
tak Zdenku,nedalo mi to,zaběhnul jsem z baterkou do garáže,je to vše jinak,eletrika to není,je tam cosi,co připomíná svazek,černý,pak něco zeleného,to jsem měl za nějakou spojkou,ale není to tak,máš pravdu,já to trošku to polstrování odehnul,je tam nějaká mechanika,ramínko,pružina a nevím co ještě,každopádně se k tomu nelze dostat,asi to bude nějaké jištění,je to přístupné po sklopení opěrky, vytažení přepážky do zavazadlového prostoru,no a pak je tam část polstrování pod tím otvorem,no a tam je nějaké to tajemství,jen nevím jak to otevřít,jak to prohlédnout,zda není něco vypadlého,ten pás prostě nejde,kurník si vážně nevím rady,no nic,jestli se ti podaří zjistit informace,princip,tak prosím,moc prosím o sdělení postupu.tak zatím zdary.Zdeněk Lbc píše:V zadním opěradle nikdy žádná elektriky nebyla. Máš asi zaseknutou západku. Rozhodně nedoporučuju do navyjáku pásů lést se šroubovákem. Zkus pořádně dorazit opěradlo do zadní pozice. Může to být jen špatným sklonem opěradla a západka nepovolí. Můžeš pás zkusit i povytáhnout jako dozadu. Hodně štěstí.
Zdenku,moc tě zdravím,tak stále nic,již jsem bezradný,vypadá to,že budu asi shánět celé opěradlo s pásem,si nevím rady,zkoušel jsem vše možné,i nemožné,jedině jsem zjistil,že to tlačítko na odjištění a odklopení opěradla je propojené k tomu polstrování pod otvorem do zavazadlového prostoru,je tam slyšet cvakání,jsem to polstrování vyhnul,je tam nějaká mechanika,jen není možno zjisti,zda je to v pořádku,nechci to rozebírat,když nevím jak,jsem zabral,a vyskočilo to trošku ven,tak jsem to raději ihned zaklapnul zpět,mám obavu,že když ten kryt s tím polstrováním odstraní,tak to nedá nikdo dohromady,hlavně zda je ta příčina tam,vzdávám to,uvidím,zda někdo poradí,jestli né,musím volit tu horší variantu,sehnat celé opěradlo,co jiného.Zdeněk Lbc píše:V zadním opěradle nikdy žádná elektriky nebyla. Máš asi zaseknutou západku. Rozhodně nedoporučuju do navyjáku pásů lést se šroubovákem. Zkus pořádně dorazit opěradlo do zadní pozice. Může to být jen špatným sklonem opěradla a západka nepovolí. Můžeš pás zkusit i povytáhnout jako dozadu. Hodně štěstí.
no právě,vědět jak se dostat k tomu mechanismu je to nějak jištěné,vím,že to je pod tím otvorem do kufru,tam je to schované,nevěřím,že bude poškozený pás,ten navíječ je v opěradle,tam se nedostanu,ještě se zeptám,když zacvaknete opěradlo za řidičem,tak je pevné?mně se totiž kýve,pohybuje v místě,kde je to druhé menší opěradlo za spolujezdcem,vypadá to,že je to zajištěné jen u toho tlačítka,ale u prostřed jak je dělení je to uvolněné,to asi bude ta vada,fakt nevím jak ten jistící mechanismus zkontrolovat,jinak co se týče polstrování,čalounění,když nebude jiná varianta,tak budu muset se domluvit s tebou,ale než to přečalounit,tak asi bude lepší to řešit potahama,tedy když to nepůjde přeházet,je to fakt naprdel,co když to je nějaká volovina?Vojta píše:já to opěradlo mam ale určitě ne v tvý barvě čalounění, musel bys buď přehodit čalounění nebo ten mechanizmus
to jsi mně překvapil,já se pokoušel dostat do opěradla jako takového,jen jsem odstrojil ten zadek,kolem loketní opěrky,narazil jsem na plech,k pásu jsem se nedopracoval,jsem to vzdal,ty máš opěradlo z pětidvéřka?i s tou loketní opěrkou?když bude nejhůř,kolik by to obnášelo?zatím informativní otázka,je to až ta poslední varianta,nebo to necháme až v Milovicích?možná se tam najde někdo,kdo bude vědět jak na to,budu za vola,ale raději to,než to celý z blbosti rozdělávat,nebo budu jezdit ve čtyrech,to je nápadVojta píše:přehodit čalounění neni problém, zvládneš to sám - nemusíš schánět čalouníka
takl to je super,cena skvělá,ale to je stále stejný,když už přehazovat mechanizmus,tak rozebrat ten stávajicí můj,no a to je to,co nedokážu nějak udělat,kdybych to dokázal,tak bych zjistil,proč to nechodí,může to být někde vyháklý,vypadlý,zaseklý,co já vím,znamená to stejně rozebrat to opěradlo,jinak M@R čistě náhodou,když jsi byl v autě nezkoušel jsi,jak ti to opěradlo po zaklapnutí drží?no nic,nechám toho takhle to nevyřeším,budu se snažit bádat,jestli to zničím,tak budu doufat,že má Vojta pravdu,prostě budu jezdit ve čtyřech,tchýně bude sedět doma,nebo bude v kufru.Vojta píše:je to z 3dv ale je to stejný jako na 5dv. ale je bez opěrky, tzn nejlepší by asi bylo přehodit jenom ten mechanismus, nechám ti celý opěradlo za 500
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |