Autolakování
Autolakování
Má někdo zkušenost s nějakou firmou, která míchá přesný odstín metalíz podle kodu z automobilu? Poraďte prosím. Předem děkuji
Astra G, 1.8, 16V, Silver Edition
- Reklama
- james11
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, kód neřekne vše, je potřeba potom podle vzorníku vzít odstín a velikost zrn metalízyMartin22 píše:když jim dáš kod barvy tak ti sice nějaká barva vyjede ale nemusí to vubec souhlasit s barvou co máš na autě jsou ještě ruzne odstíny té barvy třeba moje barva má tři ruzne odstiny a každý je uplně jiny... jsem musel zkoušet podle takových kartiček která je ta pravá
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
Jo přesně tak je to nejlepší a myslím že to dělají nejen firmy, ale i někteří soukromníci jako tady v kolíně... Přijel jsem tam s tím, že potřebuji namýchat barvu, tak vzal vzorník barev s různými odstníny a podle toho udělal takovou jakou jsem chtěl. Ale ještě se pak ptal, jestli chci do nádržky nebo jen v sprey... Říkal že pokud to budu chtít v sprey, tak nebude úplně přesná metla tak, jako by to bylo v nádržce na stříkací pistoly...Martin22 píše:když jim dáš kod barvy tak ti sice nějaká barva vyjede ale nemusí to vubec souhlasit s barvou co máš na autě jsou ještě ruzne odstíny té barvy třeba moje barva má tři ruzne odstiny a každý je uplně jiny... jsem musel zkoušet podle takových kartiček která je ta pravá
Jinak jsem se pak jen tak zběžně ptal autolakýrníků a bylo mě řečeno, že pokud budu chtít přelakovat třeba ty moje levé přední dveře, tak pokud je lak starší, tak pak ty dveře budou jak pěst na oko jak budou zářit novotou

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!