Poškodené 5. dvere - jak opravit?
Poškodené 5. dvere - jak opravit?
Najprv som chcel celé dvere vymeniť, asi by to vyšlo lacnejšie, ako ich vyklepať a nastriekať.
Nešlo by to zakryť nejakým šikovným spoilerom?
Díky.
Astra G 1.4 Twinport
- Reklama
Re: Poškodené 5. dvere - jak opravit?
ahoj, válí se mi doma tohle křidélko, ale to Ti asi moc nepomůže, takže jen kdyby náhodou... je to na htb a vypadalo to pěkně, v modré barvě https://www.escape6.cz/rieger-kridlo-na ... 0wodhioBwg
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
Díky za ochotu, ale v prvom rade potrebujem riešiť tú "kozmetickú" vadu odtrhovej hrany kufrových dverí
Zatiaľ som rozhodnutý postupovať tak, že sa pokúsim vyklepať to zatlačenie a dostať plechy maximálne do pôvodného tvaru. Potom to niečím prekryť. Tmeliť, brúsiť a striekať to sa mi nechce, radšej by som vymenil celé dvere s rovnakou farbou. Je tam Silver Star III, paint code: 2AU

Zatiaľ som rozhodnutý postupovať tak, že sa pokúsim vyklepať to zatlačenie a dostať plechy maximálne do pôvodného tvaru. Potom to niečím prekryť. Tmeliť, brúsiť a striekať to sa mi nechce, radšej by som vymenil celé dvere s rovnakou farbou. Je tam Silver Star III, paint code: 2AU
Astra G 1.4 Twinport
já když právě u staré astry sundal to křídlo, tak mi po něm ty 4 díry skrz kufr lakýra bodnul, zabrousil a nechal si namíchat přesnou barvu + nějaký koeficient stáří a když to auto teď vidím i po těch 3-4letech, tak o tom vůbec nevím... naopak si myslím, že dveře z úplně jinýho auta poznat budou, ale čert to vem, já mám astruli z města obouchanou tak, že tohle by se tam ztratilo 

nyní: Zafira B Z18XER, 2007
Tiež mám obavy, že dvere z iného auta na odtieni bude poznať, práve preto v prvom rade sa pokúsim opraviť pôvodné dvere. Už aj z toho pohľadu, že auto má len 70 tisíc km.
Astra G 1.4 Twinport