Nesviti obrysova svetla

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
Sandence

Nesviti obrysova svetla

Příspěvek od Sandence » 19 bře 2015, 20:33

Ahoj,uz jsem bezradna tak se obracim sem. mam astru 2003 caravan,1.6 16v. Na pravem prednim svetla jsem mela spatnou patici(potkavaci),objednala jsem v opelu novou.Po vymene nesvitilo ani obrysove ale ani potkavaci.Dala jsem zpet starou patici a potkavaci se rozsvitilo,prostrikala jsem kontakty a zkusila zapojit novou patici.Potkavaci se rozsvitila,ale prestali svitit obe obrysova.Prava praskla,leva ok.Koupila jsem nove,vymenila je a nyni nesviti ale pouze zhavi.Pojistky jsou vsechny ok a kabely po vizualni strance taky.Vse ostatni funguje jak ma-prepinani dalkovych,blinkry a pod.
TÝNKA
Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot.Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je maniak.

Reklama

pejee

Re: Nesviti obrysova svetla

Příspěvek od pejee » 19 bře 2015, 21:50

Ahoj, možná jen špatný žárovky, zkus ještě koupit jiné..taky se mi něco takového stalo a byly to na prd žárovky, i když byly nové
______
X14XE
Z20LET OPC II
______

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol » 19 bře 2015, 22:08

podle mě maš maš někde vadnou kostru :) a kostři se to přes vlakna a nebo si koupila 24 v zarovky
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí

Sandence

Příspěvek od Sandence » 21 bře 2015, 20:47

Diky za pohotove odpovedi...opravdu by me nenapadlo,ze dostanu v auto kelly na astru g, zarovky na kamion...takova prkotina...vubec me nenapadlo,podivat se co mi dal...Diky moc;)
TÝNKA
Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot.Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je maniak.

Odpovědět