Nesviti obrysova svetla
Nesviti obrysova svetla
Ahoj,uz jsem bezradna tak se obracim sem. mam astru 2003 caravan,1.6 16v. Na pravem prednim svetla jsem mela spatnou patici(potkavaci),objednala jsem v opelu novou.Po vymene nesvitilo ani obrysove ale ani potkavaci.Dala jsem zpet starou patici a potkavaci se rozsvitilo,prostrikala jsem kontakty a zkusila zapojit novou patici.Potkavaci se rozsvitila,ale prestali svitit obe obrysova.Prava praskla,leva ok.Koupila jsem nove,vymenila je a nyni nesviti ale pouze zhavi.Pojistky jsou vsechny ok a kabely po vizualni strance taky.Vse ostatni funguje jak ma-prepinani dalkovych,blinkry a pod.
TÝNKA
Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot.Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je maniak.
Každý, kdo jede na dálnici pomaleji než vy, je idiot.Každý, kdo jede na dálnici rychleji než vy, je maniak.
- Reklama
Re: Nesviti obrysova svetla
Ahoj, možná jen špatný žárovky, zkus ještě koupit jiné..taky se mi něco takového stalo a byly to na prd žárovky, i když byly nové
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
podle mě maš maš někde vadnou kostru a kostři se to přes vlakna a nebo si koupila 24 v zarovky
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diky za pohotove odpovedi...opravdu by me nenapadlo,ze dostanu v auto kelly na astru g, zarovky na kamion...takova prkotina...vubec me nenapadlo,podivat se co mi dal...Diky moc;)
TÝNKA