Škrabance na čelnom skle
Škrabance na čelnom skle
Ahojte
Je neaký prostriedok na prekrytie škrabancov na čelnom skle po gumičkách sterača. Chcem sa toho zbavit.
Je neaký prostriedok na prekrytie škrabancov na čelnom skle po gumičkách sterača. Chcem sa toho zbavit.
- Reklama
Re: Škrabance na čelnom skle
to se obávám že neni, pokud to sou škrábance do skla (to nikdy neudělá gumička ale střerač samotnej) tak jedině výměnaesek1 píše:Ahojte
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
to se obávám že neni, pokud to sou škrábance do skla (to nikdy neudělá gumička ale střerač samotnej) tak jedině výměna
nie su hlboke je ich vidieť iba ak svieti slnko
jak řikám pokud je poškozený samotný sklo (pokud to nejsou šmouhy špíny) tak ti nic nepomůže, je to sklo co bys stim chtěl dělat?esek1 píše:to se obávám že neni, pokud to sou škrábance do skla (to nikdy neudělá gumička ale střerač samotnej) tak jedině výměna
nie su hlboke je ich vidieť iba ak svieti slnko
da sa to opravit
sklo je lepene pokial je poskodena len vrchna vrstva po prvu "foliu"
da sa opravit - oprava prasklinky po kamienku
- tam kde opravuju prasklinky spravia aj toto
ale POZOR tito pani sa vyhovyraju ze to nejde (vela prace za malo "muziky") treba naniest plniacu zmes tu vytvrdit a zabrusit-lestit
fakt ich treba ukecat - radsej vam predaju nove skolo akoby sa mali srat z skrabancekmi
sklo je lepene pokial je poskodena len vrchna vrstva po prvu "foliu"
da sa opravit - oprava prasklinky po kamienku
- tam kde opravuju prasklinky spravia aj toto
ale POZOR tito pani sa vyhovyraju ze to nejde (vela prace za malo "muziky") treba naniest plniacu zmes tu vytvrdit a zabrusit-lestit
fakt ich treba ukecat - radsej vam predaju nove skolo akoby sa mali srat z skrabancekmi
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
taky by mi to zajimalo, na kolik vyjde novy sklo? prip. jak sehnat novy zadara?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Proč si necháváš od nejakýho "kámoše!" šlapat po reflektorech Fakt "dobrej" kámoš. Už by můj nebyl.TOMHAJ píše:kdeze se resily jak na skrabance u plexi u svetel?? Hledam ,hledam a nenachazim.Kamos mi dnes ukazoval,jak botou u sve astricky cistil svetlo a nez jsem si toho vsimnul,tak my tam par skrabancu nechal! Bych ho zabil,skoro nove svetla!
Astra CLASSIC II 1.6TWINPORT - Z16XEP
no to sem nežralTOMHAJ píše:kdeze se resily jak na skrabance u plexi u svetel?? Hledam ,hledam a nenachazim.Kamos mi dnes ukazoval,jak botou u sve astricky cistil svetlo a nez jsem si toho vsimnul,tak my tam par skrabancu nechal! Bych ho zabil,skoro nove svetla!