Těsnění kolem základny antény
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Těsnění kolem základny antény
Ahoj lidi...mam vetrem, mrazem, destem znicenou gumu na strese u zakladny anteny...jak ji vymnenit co vsechno musi jit dolu a kde sehnat nahradu nebo aspon alternativu?
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
U starsiho auta to neni nic novyho, mam to stejne, asi si sezenu celou antenu vcetne kabelu, ten co tam mam ted neni moc ok
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
anténa
měl jsem stejný problém, akorát jsem měl anténu společnou i na telefon. Sehnat se to dá poměrně těžce. V autorizovaném servisu ti řeknou, že se to nedodává byť je to korunová položka a řeknou ať si koupíš celou tu základnu na které to těsnění je. Cena cca 2500 ,Kč. Zkoušel jsem tu těsnicí gumu z Oktávky, felicie a bohužel tyto vozy ji mají napatrně menší a je z materiálů jiného než Opel. Je to taková spiše umělá hmota. Když se mi to tam podařilo pod tu základnu nasunout tak to stejně po krátké době praskne. Nejlepší je sehnat ty první těsnicí gumy co dávali pod antény na felicie. Tyto jsou ještě takové gumovější, poddajnější a dají se natáhnout na tu základnu od oplu a jsou plnohodnotnou náhradou za originál.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
ja spis shanim kabel od anteny az k radiu, nevite nekdo kde to sehnat?
ale mozna i komplet s antenou, ale 2500 za to teda nedam
ale mozna i komplet s antenou, ale 2500 za to teda nedam
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: anténa
Ahoj,majkl píše:měl jsem stejný problém, akorát jsem měl anténu společnou i na telefon. Sehnat se to dá poměrně těžce. V autorizovaném servisu ti řeknou, že se to nedodává byť je to korunová položka a řeknou ať si koupíš celou tu základnu na které to těsnění je. Cena cca 2500 ,Kč. Zkoušel jsem tu těsnicí gumu z Oktávky, felicie a bohužel tyto vozy ji mají napatrně menší a je z materiálů jiného než Opel. Je to taková spiše umělá hmota. Když se mi to tam podařilo pod tu základnu nasunout tak to stejně po krátké době praskne. Nejlepší je sehnat ty první těsnicí gumy co dávali pod antény na felicie. Tyto jsou ještě takové gumovější, poddajnější a dají se natáhnout na tu základnu od oplu a jsou plnohodnotnou náhradou za originál.
snažím se tu těsnící gumu z první feldy najít na netu, ale marně. Neřešili jste to už někdo?
Díky
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Re: Těsnění kolem základny antény
kup si černý silikonový nebo butylenový tmel, ten je lepší a zamázni si to.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
- fredie1986
také by se mi hodilo nějaké řešení???
Opel Astra G, 1,7 TD, 50 KW, X17DTL
Re: anténa
a mají pravdu protože se opravdu nedodává, jinak normální cena za jetou základnu antény je tak do 500kč, dát 1500 za jetou z vrakáče...no chtěl bych mít takový zákazníky páč když já někomu řeknu 300 tak se mi div nevysmějemajkl píše:...V autorizovaném servisu ti řeknou, že se to nedodává byť je to korunová položka a řeknou ať si koupíš celou tu základnu na které to těsnění je...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Díky za reakce. Mám to teď mázlé čirým silikonem a pod ním je ta hnusná guma vidět. Tím černým bych to pravda mohl vyzkoušet. Jen pokud by byla alternativa z jiného auta, volil bych raději tuto.spermin píše:kup si černý silikonový nebo butylenový tmel, ten je lepší a zamázni si to.
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- pankid
- Kontaktovat uživatele:
Já použil na rozpadlý prut origo antény (se základnou i pro mobil ) Den Braven - Vysokopevnostní lepidlo s okamžitou fixací a skvělou nosností MAMUT GLUE HIGH TACK. Je černé barvy a po vytvrzení vypadá jako pružnější plast. Použil jsem to i na černé kryty zrcátek a nárazníky, kde jsem tím nahradil celé chybějící kusy plastů.
www.LPG-OBCHOD.cz
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Přestavby na plyn LPG s nádrží místo rezervy, homologací a zápisem do TP.
Zdarma ochrana ventilů originál www.FLASHLUBE.cz
1Km na benzín = 2.70 Kč nebo 1Km na plyn LPG = 1.30Kč. Úspora na 1Km = 1,40 Kč !
Litr plynu LPG 14 Kč - Litr benzínu 34 Kč (7/2018)
Hmmm tak je to divný, ale fakt to těsnění pod anténí základnu v EPC není, nebo jsem ho alespoň nedohledal. No nic, já jsem kupoval komplet anténí základnu na vrakovišti za cca. 300 kaček a i když jsem ji nemohl ve finále použít (byli na ní poze 2 konektory a já mám tři) tak jsem z ní použil právě to těsnění, který bylo v podstatně lepším stavu než to moje původní
Mobil : 602318645
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Cuss
Hele klicíí někomu se mooc líbila moje anténa a tak scháním nějakou druhou ale mám ten problém, že mám NCDR 1100tedy i GPS navigaci(sice to použiju tak 1x do roka a tov více či méně jako machrovinku ). Nevím zda anténa je společná jak pro rádio tak pro GPS a tedy zda tam stačí koupit obyč prut do stávající základny nebo je třeba "nějaká spešl"???
Hele klicíí někomu se mooc líbila moje anténa a tak scháním nějakou druhou ale mám ten problém, že mám NCDR 1100tedy i GPS navigaci(sice to použiju tak 1x do roka a tov více či méně jako machrovinku ). Nevím zda anténa je společná jak pro rádio tak pro GPS a tedy zda tam stačí koupit obyč prut do stávající základny nebo je třeba "nějaká spešl"???
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504