Problém s instalací autorádia - jakýsi alarm
Problém s instalací autorádia - jakýsi alarm
Ahoj, omlouvám se, že tady budu psát o jiném Oplu než je Astra a Zafira, ale jsme Oplí rodina a ještě jsem se s tím nikdy nesetkal. Mám problém s instalací autorádia na manželčině Corse B. Někdo se předemnou hrabal v elektroistalaci a připojení ISO konektoru. To by takový problém nebyl propojit plus, kostru a repráky. Ale když chci naladit stanici, tak při prvním náznaku signálu se mi spustí jakýsi "alarm" z krabičky (vypadá jako relé), která je schována za přihrádkou spolujezdce u A sloupku. Když ji omontuji, tak to sice nepíská, ale rádio nehraje stejně. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Hádám, že to samé budu mít i na Zafirce, tak abych věděl pro příště. A dále mi přestalo svítit podsvícení palubky (třeba to má souvislost), takže když jedu v noci, nevidím tachometr ani otáčkoměr, přitom vše ostatní funguje (kontrolky a ostatní podsvícení v interiéru je OK). Díky za jakoukoliv pomoc. V historii fóra jsem na nic takového nenarazil.
- Reklama
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s instalací autorádia - jakýsi alarm
zkus to vyfotit, ta "krabička alarm" je propojena nějak s rádiem ??
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
zkusim to vyfotit. Propojení zkusím zjistit, ale je to všechno v hlavním svazku, kde je snad 40 drátů.
- vasekpetr1
Co příprava na "Hands free", případně zabezpečení navigace? Zkusil bych ten dotaz směřovat na RomanK klidně i přes SZ. To je zdejší machr přes elektroniku.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)