Vyhřívání sedadel - zaměnitelnost vyhřívacích deček

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Vyhřívání sedadel - zaměnitelnost vyhřívacích deček

Příspěvek od Radoš 92 » 22 říj 2012, 17:09

V astře mám vyhřívání sedadel. Strašná věc tohleto, protože jak si na to člověk zvykne, tak jinak to už nejde. V astře mám anatomické sedačky sport, bez posuvného podkolenníku, v Zafiře mám sedačky Recaro, vypadají tvarem skoro jako klasické sporty, jen mají ten posuvný podkolenník. Chci zam vyhřívání a pochybuji, že potkám někoho, kdo je bude mít za pár peněz. Takže montáž. A chci vedět, jestli z těch sportů můžu použít dečky. Ten konec, který by dělal problém, šel by zohnout jako dvakrát pod sebe? aby to vlezlo do sedačky.

Poprosil bych kdo máte EPC, hoďte mi sem screen, jak vypadají dečky pro obyč sedačky, (astra/zafira), sporty bez podkolenníku (astra/zafira) a sporty s podkolenníkem (taky obojí, astra / zafira).
Chtěl bych to porovnat, přijde mi to lepší, než sundávat obojí sedadla. Díky.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE

Reklama

Lake292

Re: Vyhřívání sedadel - zaměnitelnost vyhřívacích deček

Příspěvek od Lake292 » 22 říj 2012, 17:14

pre normalne sedacky a tie stym posuvnym podkolenikom sa robia rozne vyhrievacie decky... asi by sa to tam nejako dalo napasovat ale nebude to origo :lol:

konecne mam niaky dovod preco si nahrat ten epc co som 2 dni stahoval, kuknem sa ti nato :)

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 22 říj 2012, 17:34

Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Lake292

Příspěvek od Lake292 » 22 říj 2012, 19:13

tak epc som nahral a presiel a nic o samostatnych vyhrievacich deckach som nenasiel... asi to necham na niekoho skusenejsieho :)
hladal som v calouneni predniho sedadla a nic :lol:

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 22 říj 2012, 20:01

Marťásku, to asi ne, kdyby to šlo, za ty prachy by to bral každý. A prodává to i na H fóru.

funzoo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funzoo » 22 říj 2012, 20:04

ot.. ten ty dečky prodává už hodně dlouho a kdo ví zda by to šlo dopasovat na regulátor co je v géčku...

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK » 22 říj 2012, 23:09

Nejde a ani nepasují. Na G jenom takové, jaké tam mají být. Ani V-B nepasuje. Když chce mít někdo zadek v teple, holt musí připlatit... :lol: Už jsem zažil i propálené sedáky a dokonce i vyhořelé auto od vyhřívaných sedaček.
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 26 říj 2012, 23:10

Máte někdo ty obrázky z EPC, jako i číslo dílu, tzn., deček?

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 17 lis 2012, 06:28

RomanK píše:Nejde a ani nepasují. Na G jenom takové, jaké tam mají být. Ani V-B nepasuje. Když chce mít někdo zadek v teple, holt musí připlatit... :lol: Už jsem zažil i propálené sedáky a dokonce i vyhořelé auto od vyhřívaných sedaček.
Asi to neni uplne pravda,protoze bral si je chlapek,ktery je dava do VW a jak jsem se ho ptal jak to dela tak mi odepsal:

v podstate je jina, ale ja mam ovladace s ridicima jednotkama a tam napojim jen vystup a uzemeni primo na topne vodice a tak to bude fungovat, uz jsem to delal i z jinych aut, jelikoz vsude je zaklad 12V a odpor je temer stejny.

Takze,sice moc tomu nerozumim,ale asi to jde udelat i do G-cka.

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 17 lis 2012, 16:19

Tak co odbornici,jde to nebo ne???

RomanK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RomanK » 17 lis 2012, 22:40

Vzhledem k tomu, že jsem sportovní sedačky podobné těm co má Radek čalounil, vím jak vypadá a je zapojený topný rošt, tak si myslím že to nejde. Ovšem někteří dobrodruzi jsou schopni na auto naroubovat cokoli. Doporučoval bych tedy se nejdříve podívat jak vypadá molitan sedáku a opěráku pod čalouněním a jak vypadá podkolení výsuvná opěrka.
Vojto mám sport sedačky ve služebáku podobné těm Recaro co má Radek. Mám i stejné dečky, co jsi prodával. Přístavím ti auto, dám ti k dispozici dečky a ty mi to do auta nainstaluješ a zprovozniš tak, aby to fungovalo jako originál. Já ti za to zaplatím co si řekneš. Mám jen jednu podmínku. Po dva roky to musí bezvadně fungovat. Pokud nebude, zaplatíš mi dvojnásobek toho, co jsem zaplatil já a případnou škodu (třeba propálený sedák). Tak co? Jdeš do toho?
Astra 1.7 CDTI Caravan 2003 OPC line
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301[/color]

Radoš 92
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoš 92 » 18 lis 2012, 07:11

Romane, já to zatím rozdělané neměl, ale co říkáš na to, kdyby se tam daly dečky ze sportovních ale z těch co nemají ten výsuvný díl. Šel by te kousek jakoby zohnout a vlastně mít kousek na dvakrát? Všechno by jinak mohlo pasovat a žr nebude ten malý výsuvný díl vyhřívat, mi až tolil nevadí...

Nebo mi nezbude nic jimého, než koupit originály na tyhle sedačky?

(Bundeles měl pravdu. První ksem to nechtěl a jak jsem to měl, tak jsem si chrochtal blahem a teď už to bez toho nejde).

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 18 lis 2012, 07:29

RomanK píše:Vzhledem k tomu, že jsem sportovní sedačky podobné těm co má Radek čalounil, vím jak vypadá a je zapojený topný rošt, tak si myslím že to nejde. Ovšem někteří dobrodruzi jsou schopni na auto naroubovat cokoli. Doporučoval bych tedy se nejdříve podívat jak vypadá molitan sedáku a opěráku pod čalouněním a jak vypadá podkolení výsuvná opěrka.
Vojto mám sport sedačky ve služebáku podobné těm Recaro co má Radek. Mám i stejné dečky, co jsi prodával. Přístavím ti auto, dám ti k dispozici dečky a ty mi to do auta nainstaluješ a zprovozniš tak, aby to fungovalo jako originál. Já ti za to zaplatím co si řekneš. Mám jen jednu podmínku. Po dva roky to musí bezvadně fungovat. Pokud nebude, zaplatíš mi dvojnásobek toho, co jsem zaplatil já a případnou škodu (třeba propálený sedák). Tak co? Jdeš do toho?
Ja vubec se nechci prit a kor s Tebou o to jestli to jde nebo ne,proste jsem napsal to co mi rikal ten chlapek,a pokud psal ze to uz delal nekolikkrat tak asi to fakt funguje.
Naposledy upravil(a) vojtavojta dne 18 lis 2012, 07:39, celkem upraveno 1 x.

vojtavojta

Příspěvek od vojtavojta » 18 lis 2012, 07:34

Radoš 92 píše:Romane, já to zatím rozdělané neměl, ale co říkáš na to, kdyby se tam daly dečky ze sportovních ale z těch co nemají ten výsuvný díl. Šel by te kousek jakoby zohnout a vlastně mít kousek na dvakrát? Všechno by jinak mohlo pasovat a žr nebude ten malý výsuvný díl vyhřívat, mi až tolil nevadí...

Nebo mi nezbude nic jimého, než koupit originály na tyhle sedačky?

(Bundeles měl pravdu. První ksem to nechtěl a jak jsem to měl, tak jsem si chrochtal blahem a teď už to bez toho nejde).
Sice otezka neni polozena na mne ale myslim si ze pokud se pri ohnuti neposkodi topne teleso,ze to by nemelo vadit.

Marťasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marťasek » 18 lis 2012, 09:29

No snad ty dečky s tím topným telesem jsou stavěny na to aby se při ohýbání nic nestalo! Vždyť na tom sedíš atd...
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504

Odpovědět